21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To Netflix ετοιμάζει τη σειρά “Punisher”

    Δεν τον έχουμε καν δει ακόμα στο Daredevil ωστόσο φαίνεται πως η παρουσία του The Punisher/Frank Castle έχει πείσει τους παραγωγούς του Netflix και φυσικά της Marvel TV πως αξίζει να στηθεί μία σειρά ειδικά για την αφεντιά του. Λέγεται πως η Marvel και το Netflix έχουν εντυπωσιαστεί τόσο πολύ από αυτό που έχει φέρει στο ρόλο ο Jon Bernthal που θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία για μία σόλο σειρά με την κλασική φόρμα του spinoff.

    Punisher-Netflix-Banner

    Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και από τους δύο εκπροσώπους, ωστόσο μετά την πολύ καλή πορεία των Daredevil και Jessica Jones είναι πολύ πιθανό πως το project θα προχωρήσει. Και μάλιστα θα είναι το πρώτο show που θα προστεθεί έξτρα στον προγραμματισμό, επιπρόσθετα από το original deal που έγινε ανάμεσα σε Marvel και Netflix και περιλάμβανε τις πέντε σειρές, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist και The Defenders.
    Όπως είπε ο ίδιος ο Bernthal, οι show runners του Daredevil, Doug Petrie και Marco Ramirez, έχουν σκεφτεί ένα πολύ καλό τηλεοπτικό concept για τον στρατιωτικό βετεράνο που φέρνει τον πόλεμο “σπίτι του” με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, ενώ είναι για πάντα πληγωμένος από το χαμό της οικογένειάς του.
    Τον Punisher εμείς θα τον δούμε για πρώτη φορά στις 18 Μαρτίου όταν και θα κάνει ντεμπούτο στη 2η σεζόν του Daredevil.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles