13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Netflix παρουσιάζει την πρωτότυπη σειρά Οι Αθώοι και επιβεβαιώνει το cast με ένα πρώτο teaser

    Όταν οι έφηβοι Χάρι και Τζουν φεύγουν από τις καταπιεστικές τους οικογένειες για να ζήσουν μαζί, ξεκινά ένα ασυνήθιστο ταξίδι αυτοανακάλυψης, το οποίο ανατρέπει το αθώο τους όνειρο. Τα μυστικά που τους έχουν αποκρύψει οι γονείς τους δοκιμάζουν την αγάπη τους σε οριακό σημείο. Ταυτόχρονα, το αναπάντεχο χάρισμα που διαθέτουν απελευθερώνει ισχυρές δυνάμεις, ικανές να τους χωρίσουν για πάντα.

    oi-athooi

    Η σειρά Οι Αθώοι αποτελεί παραγωγή της βρετανικής εταιρείας New Pictures, με επικεφαλής τους Τσάρλι Πάτινσον, Ελέιν Πάικ και Γουίλοου Γκριλς. Η σειρά δημιουργήθηκε από την Χάνια Έλκιντον και τον Σάιμον Ντούρικ. Ο Κρίς Κρουσέρ έχει ρόλο παραγωγού, ενώ ο Φάρρεν Μπλάκμπουρν είναι ο executive producer της σειράς (μαζί με τους Τσάρλι Πάτινσον, Ελέιν Πάικ και Γουίλοου Γκριλς) και σκηνοθέτης 6 επεισοδίων, από τα 8 συνολικά.

    Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Σόρσα Γκράουντσελ (Η Κλίκα, Iona, Sleeping Lions) στο ρόλο της Τζουν, ο Πέρσελ Ασκότ (Wizard vs. Aliens, The Weekend Movie) στο ρόλο του Χάρι και ο Γκάρι Πιρς (Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό, Μεμέντο, Ο Λόγος του Βασιλιά) στο ρόλο του Χάλβορσον.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.netflix.com/theinnocents

    https://www.youtube.com/watch?v=Qb2_46mWCBo&feature=youtu.be

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles