25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Nexus 6 αναβαθμίζεται πλέον σε Android 7.0 Nougat

    Μια σημαντική καθυστέρηση παρατηρήθηκε κατά την αναβάθμιση του Nexus 6 σε Android 7.0 Nougat. Πρόκειται για ένα smartphone, το οποίο δεν είχε την τύχη των άλλων Nexus να αναβαθμιστούν σύντομα στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού. Μόλις πριν από λίγο καιρό η Google δεσμεύθηκε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει πολύ σύντομα. Πλέον, έφθασε η στιγμή, το smartphone των δυο χρόνων να αναβαθμιστεί. Παράλληλα, η Google δημοσίευσε τα factory images της συγκεκριμένης έκδοσης και ένα πλήθος διαδικτυακών αναφορών τονίζουν ότι η αναβάθμιση των συσκευών έχει ήδη ξεκινήσει.

    google_nexus_6_by_motorola

    Εκτός από την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του Android, η αναβάθμιση αυτή περιλαμβάνει και τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας του Οκτωβρίου. Να σημειωθεί ότι το αρχείο είναι μεγέθους 850MB. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να περιμένει να καταφθάσει η αναβάθμιση και στη δική του συσκευή. Ειδάλλως, μπορεί να κατεβάσει το αρχείο της έκδοσης και να κάνει ο ίδιος την αναβάθμιση.

    Η Google, από την μεριά της, ποτέ δεν έκανε επισήμως γνωστό το λόγο για τον οποίο αυτή καθυστέρησε τόσο πολύ, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας. Προς το παρόν, δεν έχουμε στη διάθεσή μας κάποιες πληροφορίες για το Nexus 9 LTE και την πιθανή αναβάθμιση σε Android Nougat, αν και η ίδια η Google είχε υποσχεθεί πως και αυτή η συσκευή θα λάβει την ενημέρωση πολύ σύντομα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles