12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Νοέμβριο το World of Warcraft: Dragonflight (trailer)

    Το World of Warcraft: Dragonflight, το επερχόμενο, 9ο στη σειρά, expansion για το γνωστό MMORPG θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Blizzard. Σε σχετική ανάρτηση, η εταιρεία έδωσε μερικές λεπτομέρειες για το expansion, συστήνοντας τα Dragon Isles, δηλαδή το νέο περιβάλλον και σπίτι των Dragon Aspects, όπως και ένα ολοκαίνουργιο playable race, το class που ονομάζεται Evoker,

    To Evoker, που έρχεται στο World of Warcraft, επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν μορφή μεταξύ ανθρώπου και ανθρωπόμορφου δράκου. Στο expansion θα υπάρχει επίσης και το Dragonriding, που θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να πετούν στην πλάτη του Drake τους.

    Δείτε το trailer:

    Επιπροσθέτως, το World of Warcraft: Dragonflight θα διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο, όπως μια σειρά από νέους χαρακτήρες, raids και dungeons, νέα χαρακτηριστικά στη μορφή και ένα updated profession system. Η ημερομηνία κυκλοφορίας που ανακοινώθηκε είναι η 28η Νοεμβρίου 2022.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα ημερομηνία για το Skull and Bones έδωσε η Ubisoft (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles