13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To Nok-shop.gr παρουσιάζει τις οθόνες AOC! Οθόνες για κάθε είδους χρήση!

    C27G2ZE/BK

    Καμπυλότητα

    Η κυρτή σχεδίαση “τυλίγεται” γύρω σου, τοποθετώντας σε στο επίκεντρο της δράσης και παρέχοντας μια εντυπωσιακή εμπειρία παιχνιδιού.

    FreeSync Premium

    Απόλαυσε την καλύτερη ποιότητα εικόνας ακόμα και σε παιχνίδια γρήγορου ρυθμού. Η τεχνολογία AMD FreeSync Premium διασφαλίζει ότι οι ρυθμοί ανανέωσης της GPU και της οθόνης είναι συγχρονισμένοι, γεγονός που εξασφαλίζει μια ομαλή gaming εμπειρία σε υψηλές επιδόσεις. Η AMD FreeSync Premium διαθέτει ρυθμό ανανέωσης τουλάχιστον 120Hz, μειώνοντας το θόλωμα και ακονίζοντας την εικόνα για μια πιο ζωντανή εμπειρία. Η λειτουργία LFC εξαλείφει τον κίνδυνο εμφάνισης stutter σε περίπτωση που ο ρυθμός καρέ πέσει κάτω από τον ρυθμό ανανέωσης.

    240Hz Ρυθμός ανανέωσης

    Τα 240Hz απελευθερώνουν εντελώς τις GPU κορυφαίας τεχνολογίας, φέρνοντας άνευ προηγουμένου ρευστότητα στην εικόνα της οθόνης σου. Με κάθε λεπτομέρεια να εστιάζεται έντονα και κάθε κίνηση να εμφανίζεται με κρυστάλλινη σαφήνεια, νιώσε τις αντιδράσεις σου να συμβαδίζουν με τη δράση και αναβάθμισε το παιχνίδι σου.

    0.5 ms Χρόνος απόκρισης

    Ένας χρόνος απόκρισης pixel 0.5 ms, σημαίνει ταχύτητα χωρίς θολούρες, για βελτιωμένη εμπειρία. Η γρήγορη δράση και οι δραματικές μεταβάσεις θα αποδίδονται ομαλά χωρίς τα αρνητικά αποτελέσματα του ghosting.

    Q27T1

    Δημιουργήθηκε για εσάς.
    Σχεδιασμένο από το Studio FA Porsche, το Q27T1 εντυπωσιάζει με ασύμμετρη μεταλλική βάση, ανάλυση 1440p, 27 “, πλαϊνό πλαίσιο IPS 3 πλαισίων, με ευρεία γκάμα χρωμάτων (90% NTSC).

    Πέρα από την εμφάνιση

    Η AOC Q27T1 διαθέτει ένα 27” IPS panel, το οποίο παρέχει εξαιρετική αναπαραγωγή χρώματος και ευρείες γωνίες θέασης. Η ανάλυση Quad HD (2560 x 1440 pixels) σε συνδυασμό με την αντιθαμβωτική επίστρωση διασφαλίζει εξαιρετικές, ευκρινείς εικόνες. Η οθόνη προσφέρει επιπλέον ευρεία γκάμα χρωμάτων που καλύπτει το 90% των NTSC και το 107% των sRGB χρωματικών πεδίων, καθώς και εντυπωσιακή φωτεινότητα στα 350 nits. Εξοπλισμένη με δύο υποδοχές HDMI και μια υποδοχή DisplayPort, μπορεί να συνδεθεί με μία μεγάλη ποικιλία συσκευών.


    Ορατότητα ασυμμετρίας
    Το Q27T1 εντυπωσιάζει με τον ξεχωριστό σχεδιασμό του αλλά και με τις εκπλήξεις του με τον τρόπο που ακολουθεί την κατανομή της δύναμης εντός της οθόνης για να εξισορροπήσει το βάρος της οθόνης. Η τρισδιάστατη οροφή χωρίς πλαίσιο χωρίς σχεδιασμό άκρων κρύβει το πλαστικό πλαίσιο στην αριστερή και δεξιά πλευρά για να το κάνει χωρίς πλαίσιο. Η καθαρή εμφάνιση της βάσης συνοδεύεται στο πίσω μέρος, όπου οι συνδέσεις κρύβονται από ένα κάλυμμα, με ένα μικρό άνοιγμα για εξερχόμενα καλώδια, προσθέτοντας τη συνολική κομψή εμφάνιση του Q27T1.

    HD 720pHD 1080pQHD 1440p – QHD ανάλυση
    Κοφτερή εικόνα που εμφανίζει τις καλύτερες λεπτομέρειες. Αυτό είναι που η ανάλυση Quad HD (QHD ή WQHD) 2560 x 1440 pixels επιτυγχάνει με πυκνότητα pixel σημαντικά υψηλότερη από μια κανονική οθόνη HD.

    Τρισδιάστατο σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο
    Ο μινιμαλισμός του Q27T1 αντικατοπτρίζεται στον τρισδιάστατο σχεδιασμό του χωρίς πλαίσιο. Αυτό κάνει την οθόνη να μοιάζει πραγματικά κομψή και μοντέρνα και επιτρέπει μέγιστο χώρο προβολής με ελάχιστη απόσπαση της προσοχής.

    Σχεδιασμός μηδενικής ακμής
    Με το σχεδιασμό του με μηδενική άκρη, στο AOC Q27T1, η έννοια της οθονής χωρίς πλαίσιο είναι ένα βήμα παραπέρα. Μέσα από ένα έξυπνο σχέδιο, το πλαίσιο στην αριστερή και δεξιά πλευρά είναι στην πραγματικότητα κρύβεται πίσω από τον πίνακα. Το αποτέλεσμα είναι μια πραγματική οθόνη χωρίς όψεις, ελκυστική στο μάτι και μηδέν.

    IPS πίνακα
    Ο πίνακας IPS εξασφαλίζει μια εξαιρετική εμπειρία προβολής με ζωντανά αλλά λαμπρά χρώματα με βαθιά μαύρα και φωτεινά λευκά χρώματα. Τα χρώματα φαίνονται σταθερά ανεξάρτητα από τη γωνία που βλέπετε στην οθόνη. Επιπλέον, το AOC Q27T1 καλύπτει το 90% του χώρου χρώματος NTSC. Η επίστρωση με αντιθαμβωτική προστασία εμποδίζει τις ανησυχητικές αντανάκλαση στην οθόνη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles