18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το Nokia 6 λαμβάνει το Android 7.1.1 Nougat πριν καλά κάνει το επίσημο ντεμπούτο του παγκοσμίως

    Το πρώτο Nokia-branded smartphone της HMD Global που έκανε επίσημα το ντεμπούτο του, λαμβάνει ήδη το Android 7.1.1 Nougat update. Αν και το Nokia 6 είναι διαθέσιμο προς το παρόν αποκλειστικά στην Κίνα, η HMD είχε ανακοινώσει ότι το smartphone θα κάνει το ντεμπούτο του σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους.

    nokia-6-5

    Πριν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, το Nokia 6 θα αναβαθμιστεί στο Android 7.1.1 Nougat. Αν και κάτι τέτοιο σας προκαλεί έκπληξη, μην ξεχνάτε την δήλωση της HMD Global  ότι τα smartphones που θα διαθέτει θα λαμβάνουν όλες τις σημαντικές ενημέρωσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν μας διαβάζετε από την… Κίνα και είστε κάτοχος ενός Nokia 6, θα δείτε ότι η αναβάθμιση έχει μέγεθος περίπου 370MB. Θυμηθείτε ότι θα χρειαστείτε περίπου 620MB ελεύθερο χώρο για να προβείτε στην εγκατάστασή της.

    Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες, το update προσφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ προσθέτει και υποστήριξη για 4G/3G dual-SIM dual-standby. Το πιο σημαντικό είναι ότι περιλαμβάνει το security patch του Απριλίου, που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του από την Google.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles