18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Nokia Lumia 800 στην Ελλάδα είναι μόδα

    Διαπιστευτήρια για το Nokia Lumia 800 και τις σχεδιαστικές γραμμές, τόσο της συσκευής, όσο και του λειτουργικού, σας έχουμε δώσει αρκετές φορές.

    Να, όμως, που το release της αγαπημένης συσκευής στην Ελλάδα, έγινε με τον πλέον κομψό, μοδάτο και ευφάνταστο τρόπο, συμπληρώνοντας την μακρά λίστα από εντυπωσιακά events που έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο για την κυκλοφορία της.

    Σε μια μαγευτική βραδιά που συνδύαζε το ρομαντισμό του χθες και την καινοτομία του σήμερα, ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ένωσε τις δυνάμεις του με τη  Microsoft Ελλάς και τη Nokia Ελλάς, διοργανώνοντας ένα interactive fashion cocktail party, με πρωταγωνιστές τις ρετρό δημιουργίες του και το νέο κινητό τηλέφωνο Windows Phone Nokia Lumia 800.

    Πρωταγωνιστές, οι ρετρό δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια με “ζωντανά installations” της ιστορίας του τηλεφώνου και τα Windows Phone Nokia Lumia 800 να συμπληρώνουν την απόλυτη fashion εικόνα της εκδήλωσης που είχε πολλούς λόγους να κρατά τα φλας των φωτογράφων αναμένα.
    Celebrities όπως η Μαρία Μπεκατόρου, η Τάμτα, ο Αντώνης Λουδάρος που ξεχώρισαν ανάμεσα στους  καλεσμένους, μουσικές από άλλες εποχές, αξέχαστες στιγμές από τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο και ένας θεματικά διαμορφωμένος χώρος στο Mezannine,  (πρώην Interni) έφτιαξαν την πλέον κατάλληλη ατμόσφαιρα για το Nokia Lumia 800: Φλας, στυλ και τεχνολογία.

    Ο κ. Greig Williams, Αντιπρόεδρος της Nokia Νότιας Ευρώπης, δήλωσε: «Όλοι στη Nokia είμαστε πολύ περήφανοι που παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 800 στο ελληνικό κοινό με αυτό το εκπληκτικό show του κύριου Ζούλια. Το πρώτο Nokia smartphone που λειτουργεί με Windows Phone είναι το αποτέλεσμα της σπουδαίας συνεργασίας μας με την Microsoft».

    Η κα Δήμητρα Ντάρδα, Consumer Channels Group Director της Microsoft Ελλάς υπογράμμισε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην Ελλάδα το Nokia Lumia 800, το πρώτο smartphone που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Microsoft και της Nokia. Οι δύο εταιρίες ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο να παρουσιάσουν ένα τηλέφωνο που να ανταποκρίνεται στο μέγιστο στις πολλαπλές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για διασκέδαση, κοινωνική δικτύωση και παραγωγικότητα. Ευχαριστουμε ιδιαιτερα τον Βασίλη Ζούλια, που με το δημιουργικό του ταλέντο στηριξε την παρουσίαση της συνεργασίας μας με τη Nokia στη συγκεκριμένη εκδήλωση».

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles