22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Nothing Phone… εθεάθη στη Βαρκελώνη;

    “Κεκλεισμένων των θυρών” πραγματοποιήθηκε μια mini-παρουσίαση από την εταιρεία Nothing του συνιδρυτή της OnePlus Carl Pei, όπου εμφανίστηκε ένα πρωτότυπο smartphone.
    Μετά από επτά χρόνια στην OnePlus, ο Pei άφησε την εταιρεία το 2020 και δημιούργησε μια startup που ονομάζεται Nothing το 2021. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει λανσάρει μόνο τα buds Nothing Ear 1, τα οποία είναι άμεσα αναγνωρίσιμα από τον ημιδιάφανο σχεδιασμό τους που σας επιτρέπει να δείτε μερικά εξαρτήματα στο εσωτερικό τους.
    Έναν χρόνο νωρίτερα, υπήρξαν φήμες ότι η εταιρεία θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το πρώτο της τηλέφωνο το 2022 και η τελευταία εξέλιξη δείχνει ότι είναι έτοιμο. Προφανώς, η Nothing δουλεύει σε ένα μοντέλο πάνω από ένα χρόνο και μπορεί να το αποκαλύψει μέχρι τον επόμενο μήνα.
    Ο Pei φέρεται να πήρε ένα πρωτότυπο στο Mobile World Congress και είχε συναντήσεις με πολλές μεγάλες εταιρείες του κλάδου. Μια τέτοια συνάντηση ήταν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Qualcomm και μάλλον θα διαθέτει chip Snapdragon.
    Οι πρόσφατες αναρτήσεις του Pei στο Twitter έχουν επίσης εγείρει εικασίες ότι ένα τηλέφωνο είναι καθ’οδον. Ο Pei είχε πει τον περασμένο Ιούλιο ότι η εταιρεία είχε πολλά gadget στα πλάνα της.
    Το μόνο που είναι γνωστό για το μη ανακοινωθέν τηλέφωνο είναι ότι θα λάβει σχεδιαστικά στοιχεία από τα διαφανή ακουστικά.
    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles