16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το ντοκιμαντέρ RoboDoc θα γιορτάσει τα 30 χρόνια του “απόλυτου αστυνομικού”

    Περνάει γρήγορα ο καιρός και τα κλασικά φιλμ των περασμένων δεκαετιών όλο και φορτώνουν στην πλάτη τους χρονάκια. Αυτό δίνει την ευκαιρία σε πολλούς κινηματογραφιστές/fans να στήσουν ντοκιμαντέρ αφιερώματα που  ξεδιπλώνουν το ιστορικό του κάθε ένα που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Και φυσικά το ιδανικό να το κάνεις αυτό είναι σε “στρογγυλές” ημερομηνίες από την χρονιά προβολής του.
    To Back In Time λοιπόν έκανε αναφορά στην τριλογία του Back To The Future, το Shooting Clerks που θα εμφανιστεί μέσα στη χρονιά θα μιλήσει για το περίφημο φιλμ του Kevin Smith, ενώ αυτή την ώρα είναι στα σκαριά όχι ένα, αλλά δύο ντοκιμαντέρ για το παρθενικό Ghostbusters. Κάπως έτσι ήρθε και η σειρά του RoboCop.

    robocop

    Το 2017 θα συμπληρωθούν 30 χρόνια από τότε που προβλήθηκε στις αίθουσες και έθεσε νέα στάνταρ στο sci-fi/action genre και το ντοκιμαντέρ RoboDoc (sic) θα ανατρέξει στα αρχεία του για να θυμίσει στους παλιούς και να μάθει στους νεότερους την αξία του.
    Οι δημιουργοί του Leviathan: The Story Of Hellraiser και Hellbound: Hellraiser 2 είναι εκείνοι που έχουν αναλάβει το project (άρα ξέρουν την δουλειά…) και έχουν ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή 20 και πλέον ατόμων από το καστ και τους λοιπούς συντελεστές που δέχθηκαν να υποστηρίξουν το project.
    Την σκηνοθεσία θα κάνει ο Christopher Griffiths και την παραγωγή ο Gary Smart. Και οι δύο λένε πως δεν το βλέπουν σαν δουλειά αλλά ως κάτι που το κάνουν με πολύ μεράκι όντας μεγάλοι fans του φιλμ. Υπάρχει και επίσημη σελίδα στο Facebook όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για το πως πηγαίνει το project.

    https://www.youtube.com/watch?v=zbCbwP6ibR4

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles