19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To Omerta θα είναι ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του Sylvester Stallone!

    Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία του Rocky Balboa στο Creed, ωστόσο φαίνεται πως ο 69χρονος Sylvester Stallone βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση της καριέρας του. Η οποία θα συνεχίσει με εντυπωσιακό τρόπο, όχι στη μεγάλη οθόνη αλλά στη μικρή αυτή τη φορά, όπου θα παίξει στο Omerta, την τηλεοπτική προσαρμογή του τελευταίου βιβλίου της “μαφιόζικης” τριλογίας του τεράστιου Mario Puzo, που ξεκίνησε με το περίφημο The Godfather!

    "CREED":  (L-r)  SYLVESTER STALLONE as Rocky Balboa     in   "CREED."   Photo:  Barry Wetcher / Warner Bros. Pictures

    Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο δίκτυο που να έχει αναλάβει το project όμως είναι ήδη γνωστός ο σκηνοθέτης, βλέπε ικανότατος Antoine Fuqua που πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως έκλεισε πολυετές τηλεοπτικό deal με την Weinstein Company.
    Ο Stallone θα κάνει ποδαρικό λοιπόν στην τηλεόραση στην προσαρμογή του βιβλίου του Puzo που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό του μυθικού συγγραφέα το 2000, με τις φήμες να λένε πως θα παίξει το μεγάλο αφεντικό της Μαφίας. Μέχρι σήμερα η επαφή του Stallone με τη μικρή οθόνη είχε περιοριστεί στην παρουσίαση του reality The Contender με αντικείμενο φυσικά το μποξ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles