21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το OnePlus 5 είναι ήδη βασιλιάς του multi-core στο GeekBench

    Το OnePlus 5 είναι η επόμενη ναυαρχίδα της κινέζικης εταιρείας και η επόμενη σημαντική κυκλοφορία του Android που περιμένουμε μέσα στον Ιούνιο. Πόσο ισχυρό θα είναι ωστόσο;  

    Ένα screenshot διέρρευσε στο GSMArena και δείχνει ένα πρώτο benchmark του OnePlus 5 και το συγκρίνει με τις νεότερες ναυαρχίδες της αγοράς. Το πρώτο που βλέπουμε στο screenshot είναι πως η συσκευή τρέχει Android 7.1.1 και μετά… πάμε στα scores!

    1

    “Φορώντας” το Snapdragon 835, το OnePlus 5 δε θα περίμενε κανείς να διαφέρει ιδιαίτερα από άλλες συσκευές που το ενσωματώνουν, όπως τα Galaxy S8 και Xperia XZ Premium. Αυτό επαληθεύεται στο single-core test, όπου πετυχαίνει 1.963 βαθμούς, ελαφρώς περισσότερους από του Qualcomm-based S8+ και ελαφρώς λιγότερους από την έκδοση με το Exynos 8895 (που πωλείται στην Ελλάδα). Ωστόσο, η κατάσταση αλλάζει σημαντικά στο multi-core test, καθώς το OnePlus 5 επιτυγχάνει 6.687 βαθμούς, 10% περισσότερους από του S8+ με το 835 και 5% περισσότερους από του S8+ με το Exynos! Φυσικά αφήνει πολύ πίσω του και το iPhone 7 Plus, αν και η ναυαρχίδα της Apple παραμένει μακράν κυρίαρχη στα single-core tests, με σημαντικές υψηλότερη βαθμολογία που τα Android phones θα κάνουν… χρόνια να αγγίξουν.

    63830_1494329769-full

    Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί αυτή η διαφορά από τη στιγμή που το 835 του OnePlus 5 “τρέχει” ακόμη και στις ίδιες συχνότητες με αυτές των συσκευών άλλων εταιρειών. Να είναι το διαφορετικό configuration της RAM; Να πρόκειται για software optimizations; Ή μήπως τα S8 και XZ Premium έχουν κρυμμένη multi-core ισχύ (μάλλον απίθανο);

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles