22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το OnePlus 5T με 6/64GB σε τιμή-σοκ!

    Όπως θα είδατε, ίσως, το δημοφιλές OnePlus 5T, μια από τις high-end συσκευές της αγοράς αυτή τη στιγμή, έχει πέσει σε πολύ προσιτές τιμές και οι προσφορές διαρκώς ανανεώνονται! Η Lightinthebox μας έδωσε μια προσφορά για την 6/64GB έκδοση της συσκευής και μπορεί να σας φανεί πολύ ενδιαφέρουσα…

    op5t

    Το OnePlus 5T, φυσικά, δε χρειάζεται συστάσεις. Έχει εντυπωσιακό design αλλά και specs στην αιχμή της τεχνολογίας, είναι ταχύτατο, έχει πανίσχυρες κάμερες και θα καλύψει ακόμη και τον πλέον απαιτητικό χρήση με τις δυνατότητές του.

    Όσον αφορά το μέγεθος, το OnePlus 5T είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό του OnePlus 5. Από την μπροστινή πλευρά του, απουσιάζει πλέον το πλήκτρο «Home». Αντίθετα έχει μετακινηθεί στο πίσω μέρος της συσκευής σε κυκλικό σχήμα, αποτελούμενο μάλιστα από κεραμικό υλικό που το καθιστά πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές και υπόσχεται να ξεκλειδώσει τη συσκευή σας σε λιγότερο από 0.2 δευτερόλεπτα. Η επιλογή αυτή της εταιρείας, σημαίνει ότι στο μπροστινό μέρος, τα πλήκτρα πλοήγησης είναι εντός οθόνης, κάτι που σημαίνει ότι θα καταλαμβάνουν κάποιος μέρος της οθόνης των 6 ιντσών. Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει στο νέο smartphone, είναι η οθόνη του. Πρόκειται για μια οθόνη των 6.01″ OLED που καταλαμβάνει το 80.5% του μπροστινού μέρους της συσκευής. Διαθέτει 18:9 aspect ratio και ανάλυση 1080 x 2160.

    Να σημειωθεί εδώ ότι η OnePlus, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ μερικών color modes. Ειδικότερα, το sRGB standard για πιο ισορροπημένα χρώματα, το DCI-P3 για πιο ζωντανά και τέλος το Sunlight mode, όπου η οθόνη προσαρμόζεται στη φωτεινότητα και στην αντίθεση του περιβάλλοντος. Η άλλη μεγάλη αλλαγή στο OnePlus 5 είναι η κάμερα που ενσωματώνει η συσκευή. Το OnePlus 5 ήταν το πρώτο που διέθετε σύστημα διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, με έναν ευρυγώνιο κύριο φακό και έναν δευτερεύωνoν telephoto. Το setup αυτό αλλάζει το OnePlus 5T, όπου ο ένας φακός είναι συνήθης ευρυγώνιος αλλά ο δεύτερος είναι ο ίδιος με 27mm field of view, αλλά με υψηλότερη ανάλυση, 20MP και με δυνατότητα να συνδυάσει 4 pixels σε ένα για να μειωθεί ο θόρυβος σε φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού. Και οι δυο διαθέτουν f/1.7 aperture. Η λειτουργία Portrait Mode κάνει και εδώ την εμφάνισή της, ενώ εκμεταλλεύεται τα οφέλη της δευτερεύουσας κάμερας, για λιγότερο θόρυβο.

    Βρείτε το OnePlus 5T στα €397.81 + €22.47 (duty & tax insurance) στο Lightinthebox.com. Με το duty & tax insurance το κατάσταστημα σας καλύπτει σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον έξοδα κατά την αποστολή του σε εσάς!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles