21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To OnePlus Ace Pro είναι ο άσσος στο μανίκι της OnePlus, που έλειπε;

    Μπορεί ο Αύγουστος να είναι για όλους τους Μεσογειακούς λαούς, ο μήνας των διακοπών και της θερινής ραστώνης, ωστόσο οι κατασκευάστριες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας δεν σταματούν να παρουσιάζουν συνεχώς νέα προϊόντα. Μια εξ΄αυτών είναι και η OnePlus, η οποία πρόκειται να παρουσιάσει το OnePlus OnePlus Ace Pro για την αγορά της Κίνας (σε Ευρώπη μεριά πρόκειται μάλλον να το δούμε με την ονομασία 10T), ένα flagship  smartphone που θα αποτελέσει ένα από τα «βαριά χαρτιά» της OnePlus για το Β’ εξάμηνο του 2022.

    Εστιάζοντας στο OnePlus Ace Pro, το εν λόγω smartphone έρχεται με Snapdragon 8+ Gen 1 chipset και (κρατηθείτε…) θα διαθέτει 16 ολόκληρα GB RAM (τύπου LPDDR5X RAM), καθώς επίσης και γρήγορη φόρτιση στα 150W. Εκτός από τα παραπάνω, ο «άσσος» στο μανίκι της OnePlus έχει επιβεβαιωθεί ότι θα φέρει οθόνη με refresh rate στα 120Hz, ειδικό game mode και ultra-fast μνήμη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι φήμες που αφορούν για το κατά πόσο το Ace θα διαθέτει camera setup με την υπογραφή της Hasselblad. Παράλληλα, η νέα ναυαρχίδα της OnePlus θα κυκλοφορήσει με Android 12 out-of-the box, με το ColorOS (αντίστοιχα για το 10T θα προτιμηθεί το OxygenOS). Stay tuned λοιπόν για τις 3 Αυγούστου, όπου και θα έχουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου «κτήνους» της OnePlus…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles