15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το OnePlus Nord θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρώτο AR λανσάρισμα smartphone, στις 21 Ιουλίου

    Στις 21 Ιουλίου, η OnePlus θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της πρώτης συσκευής OnePlus Nord – της πιο πρόσφατης προσθήκης στη σειρά έξυπνων τηλεφώνων της παγκόσμιας μάρκας προϊόντων τεχνολογίας.

    Η OnePlus ξέφυγε από την πεπατημένη του κλάδου και οργάνωσε στο παρελθόν για το OnePlus 2 το πρώτο στον κόσμο λανσάρισμα προϊόντος πλήρως σε εικονική πραγματικότητα (VR). Τώρα, πέντε χρόνια αργότερα, συνεχίζει αυτή την ανατρεπτική παράδοση, επιλέγοντας το Nord να κάνει ντεμπούτο με το πρώτο στον κόσμο λανσάρισμα smartphone μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

    Η OnePlus θεμελιώθηκε στην ακλόνητη στήριξη της παγκόσμιας κοινότητάς της, και θεωρεί δέσμευσή της να παρέχει στους χρήστες συναρπαστικές και ανανεωτικές εμπειρίες που ταυτόχρονα να είναι απόλυτα χρηστικές. Αυτή η διάσταση επιτρέπει στην OnePlus όχι μόνο απλά να κάνει τα αποκαλυπτήρια του Nord με έναν πραγματικά πρωτόγνωρο τρόπο, αλλά και να αξιοποιήσει τη επαυξημένη πραγματικότητα – AR – που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν την εμπειρία του προϊόντος από την ασφάλεια του ίδιου τους του σπιτιού.

    «Το OnePlus Nord αντιπροσωπεύει μια καινούργια αρχή για την OnePlus, μια αρχή που μας δίνει την ευκαιρία να μοιραστούμε την τεχνολογία μας με περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο» σημείωσε ο Paul Yu, Διευθυντής του project OnePlus Nord. «Στο ξεχωριστό αυτό λανσάρισμα θέλουμε να καθίσουν όλοι αναπαυτικά, να χαλαρώσουν και να ζήσουν την εμπειρία του νέου μας τηλεφώνου για πρώτη φορά από την άνεση του καθιστικού τους. Έχουμε την αίσθηση ότι το λανσάρισμα του Nord με έναν πιο προσωπικό και οικείο τρόπο αντικατοπτρίζει τέλεια τη φιλοδοξία μας να κάνουμε την εμπειρία OnePlus πιο προσιτή στους χρήστες».

    Μπορείτε να ζήσετε το AR λανσάρισμα του OnePlus Nord μέσω της εφαρμογής AR για το OnePlus Nord που είναι διαθέσιμη και στο Google Play Store και στο Apple App Store. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

    Χρήση της εφαρμογής AR του OnePlus Nord

    · Κατεβάστε την εφαρμογή AR του OnePlus Nord.

    o Play Store:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oneplus.nord.arlaunch

    o App Store:

    https://apps.apple.com/us/app/id1516787250

    · Εγκαταστήστε την εφαρμογή και αποδεχθείτε τις άδειες που είναι απαραίτητες για την AR εμπειρία

    · Ανοίξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες για τις αρχικές ρυθμίσεις του avatar σας και της εφαρμογής. Παρακολούθηση του AR λανσαρίσματος με την εφαρμογή AR την ημέρα του λανσαρίσματος

    · Ανοίξτε την εφαρμογή AR του OnePlus Nord στις <5 μ.μ. ώρα Ελλάδος>.

    · Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ξεκινήσετε την εμβυθιστική AR εμπειρία.

    · Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή σύνδεση στο Ίντερνετ, ώστε να έχετε μια αδιάλειπτη ροή δεδομένων για την AR εμπειρία.

    Η OnePlus έχει επίσης δημιουργήσει μια φυσική AR πρόσκληση που θα δώσει στους χρήστες μια μοναδική χειροπιαστή εμπειρία του προϊόντος OnePlus Nord μέσω AR, απευθείας από τα σπίτια τους. Μείνετε συντονισμένοι στον λογαριασμό Instagram του OnePlus Nord Instagram (@oneplus.nord) για να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο απόκτησης μιας φυσικής πρόσκλησης.

    Πώς να χρησιμοποιήσετε την πρόσκληση στο AR λανσάρισμα του OnePlus Nord

    · Κατεβάστε την εφαρμογή AR του OnePlus Nord.

    o Play Store:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oneplus.nord.arlaunch

    o App Store:

    https://apps.apple.com/us/app/id1516787250

    · Εγκαταστήστε την εφαρμογή και αποδεχθείτε τις άδειες που είναι απαραίτητες για την AR εμπειρία.

    · Σκανάρετε τον κωδικό QR στην πρόσκληση για να ξεκινήσετε τη διαδικτυακή AR εμπειρία. Μπορείτε να σκανάρετε τον κωδικό QR με την ενσωματωμένη εφαρμογή στην κάμερα (στις εκδόσεις Android 9 και 10), το Google Lens ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή σαρωτή κωδικού QR.

    · Αφού φορτώσετε τη διαδικτυακή WEB AR εμπειρία, σκανάρετε την AR πρόσκληση για να ζήσετε μια πρακτική εμπειρία με τη συσκευή OnePlus Nord που θα είναι μαζί μας σύντομα.

    Μείνετε συντονισμένοι στο Instagram του OnePlus Nord (@oneplus.nord) και στον ιστότοπο AR του OnePlus Nord (www.oneplus.com/nord/AR) για περισσότερες πληροφορίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles