17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Το OPPO Reno10 Pro κερδίζει το “CONSUMER SMARTPHONE 2023-2024” AWARD της EISA

    Το Reno10 Pro που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ελληνική αγορά κερδίζει το πολυπόθητο βραβείο EISA για το CONSUMER SMARTPHONE της χρονιάς!

    Η OPPO, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές smartphones, έλαβε το βραβείο “EISA CONSUMER SMARTPHONE 2023-2024” για το Reno10 Pro, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο και στην Ελληνική αγορά. Η διάκριση απονέμεται από την Expert Imaging and Sound Association (EISA) & ειδικούς δημοσιογράφους από όλο το κόσμο που ψήφισαν τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς.

    Bingo Liu, Πρόεδρος της OPPO Ευρώπης δήλωσε:  

     “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λάβαμε το βραβείο EISA για το OPPO Reno10 Pro, ένα από τα τελευταία προϊόντα που φέραμε στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η κατάκτηση του διάσημου βραβείου EISA για τέταρτη συνεχή χρονιά αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στη δημιουργία συσκευών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Κληρονόμησε την όμορφη σχεδίαση και τις εξαιρετικές δυνατότητες της σειράς Reno, το OPPO Reno10 Pro στοχεύει να πάει την εμπειρία λήψης πορτραίτων στο επόμενο επίπεδο. Είναι τιμή μας να αναγνωριζόμαστε για τις προσπάθειές μας να δώσουμε τη δυνατότητα στους χρήστες μας να αδράξουν κάθε πολύτιμη στιγμή με καινοτομία”.

    Paul Miller, Πρόεδρος της EISA δήλωσε:

     “Με την 3D OLED οθόνη του Reno10 Pro της OPPO που ανανεώνεται στα 120Hz, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει νέες, καταπληκτικές αποχρώσεις που συνδυάζουν τον κορυφαίο σχεδιασμό με μία πρωτοποριακή αισθητική, αντίστοιχη των καινοτόμων χαρακτηριστικών που φέρει το μοντέλο. Ενσωματώνει έναν επεξεργαστή Snapdragon 778G και γενναιόδωρη μνήμη RAM 12GB, η οποία επιτρέπει μια καταιγιστική απόδοση που μπορεί να χειριστεί τις πιο απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια.Όσον αφορά την ισχύ, διαθέτει μια μπαταρία 4600mAh που μπορεί να φορτιστεί πλήρως μέσα σε λίγα λεπτά μέσω του γρήγορου φορτιστή 80W της OPPO. Το Reno10 Pro 5G διαθέτει μία κορυφαία κύρια κάμερα IMX890 50MP, μία κάμερα πορτρέτου με IMX709 32MP και μία υπερ-ευρυγώνια κάμερα 112° 8MP, ενώ στην μπροστινή πλευρά της συσκευής υπάρχει μία selfie κάμερα 32MP εξοπλισμένη με έναν επιπλέον αισθητήρα IMX709. Η κύρια κάμερα του Reno10 Pro 5G είναι εξοπλισμένη με ένα μεγάλο αισθητήρα 64MP 0.5’’ και μία κάμερα πορτρέτου IMX709 με τηλεφακό, των 32MP. Το τριπλό σύστημα κάμερας του OPPO Reno10 Pro 5G, η πανίσχυρη κάμερα πορτρέτου με τηλεφακό των 32MP, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία λήψης. Η OPPO έχει παραδώσει εδώ το απόλυτο smartphone, συνδυάζοντας την ομορφιά, την ταχύτητα και την ευελιξία”.

    Ως το νεότερο μέλος της οικογένειας των Portrait Experts, το OPPO Reno10 Pro παραμένει προσηλωμένο στο να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία λήψης πορτραίτων, εδραιώνοντας τη θέση του ως το ιδανικό smartphone για τους καταναλωτές που επιθυμούν να απαθανατίζουν πορτραίτα σε κάθε περίσταση, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της μαγευτικής καλοκαιρινής περιόδου. Παρουσιάστηκε στην Ευρώπη τον Ιούλιο του 2023 με μεγάλο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές, ξεπερνώντας τον προκάτοχό το και σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές, οι επιδόσεις των πωλήσεων ξεπέρασαν τις προσδοκίες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles