21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Outriders κυκλοφόρησε και το launch trailer του, μας άνοιξε την όρεξη!

    Το Outriders είναι το νέο πολλά υποσχόμενο game της Square Enix, το οποίο αναμένεται να κινητοποιήσει τις ευαίσθητες χορδές όλων των gamers που λατρεύουν τα RPG shooters. Από τους δημιουργούς του Gears of War: Judgment και Bullet Storm, μόλις κυκλοφόρησε ένας τίτλος που ενδέχεται να αποτελέσει μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς.

    Το Outriders εξελίσσεται σε έναν σκοτεινό sci-fi κόσμο, στον πλανήτη Enoch, έναν κόσμο όπου η μαγεία και τεχνολογία συναντιούνται. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 4 διαθέσιμα classes, δημιουργώντας τον δικό τους χαρακτήρα, ο οποίος θα είναι προσαρμοσμένος στο ύφος και στο στυλ παιχνιδιού. Οι παίκτες θα κληθούν να ανταποκριθούν σε μια μεγάλη story campaign και φυσικά θα μπορούν να συλλέξουν άπειρο loot και νέο gear. Αξίζει να σημειωθεί πως το Outriders ήταν υπό ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και πρόκειται για έναν τίτλο, ο οποίος θα δίνει μεγάλη ώθηση στο co-op, δίνοντας τα απαραίτητα κίνητρα που χρειάζονται οι παίκτες για να λιώνουν με τις άπειρες. Το Outriders είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam) και μπορείτε να το δοκιμάσετε παίζοντας το free demo. Δείτε και το launch trailer που ακολουθεί για να μπείτε καλύτερα στο κλίμα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles