18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το παγκόσμιο blockbuster Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, έρχεται σε Α΄προβολή στην COSMOTE TV!

    Πρεμιέρες επιτυχημένων παραγωγών από τα κορυφαία κινηματογραφικά στούντιο που ανήκουν στο top5 του παγκόσμιου Box Office για το 2018, όπως το blockbuster Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε με τον Κρις Πρατ και η ταινία κινουμένων σχεδίων Οι Απίθανοι 2, καθώς και νέα επεισόδια τηλεοπτικών σειρών (Happy!), βιογραφικά ντοκιμαντέρ και μεγάλους τίτλους στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND (Aquaman), θα έχουν στη διάθεσή τους οι συνδρομητές της COSMOTE TV αυτή την εβδομάδα.

    COSMOTE TV_Aquaman

     

    Στο COSMOTE CINEMA 4HD, η πρεμιέρα του 2ου κύκλου της μαύρης κωμωδίας Happy! έρχεται αμέσως μετά την προβολή του στην Αμερική, (Πέμπτη 28/3, 00.00). Στη νέα σεζόν, ο Κρίστοφερ Μελόνι (Law & Order) επιστρέφει στο ρόλο του ατιμασμένου πρώην αστυνομικού και νυν πληρωμένου δολοφόνου, ο οποίος φτάνοντας κοντά στο θάνατο, αποκτά την ικανότητα να επικοινωνεί με ένα φανταστικό μικρό μπλε άλογο που τον κατευθύνει για τη διάσωση ενός κοριτσιού.

    Το blockbuster της εβδομάδας, αποτελεί η 5η συνέχεια του επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise Jurassic Park και 2η ταινία της τριλογίας Jurassic World, Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε (Jurassic World: Fallen Kingdom). Σε σκηνοθεσία Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα (Το Ορφανοτροφείο), η πλοκή μας μεταφέρει σε ένα νησί με ηφαίστειο, πάνω στο οποίο βρίσκεται το εγκαταλελειμμένο πάρκο δεινοσαύρων με προϊστορικούς κατοίκους που κινδυνεύουν με αφανισμό. Όταν η κυβέρνηση αρνείται να επέμβει, ο Όουεν (Κρις Πρατ), η Κλερ (Μπράις Ντάλας Χάουαρντ) και ο ιδιωτικός στρατός ενός επιχειρηματία αποβιβάζονται στο νησί, για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους (Κυριακή 31/3, 21.00, ζώνη blockbuster, COSMOTE CINEMA 1HD). Το Σάββατο 30/3 μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν σε Α’ προβολή, το οσκαρικό animation της Disney Οι Απίθανοι 2 (Incredibles 2) και θα παρακολουθήσουν τους Απίθανους να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να ανατρέψουν τα δεδομένα, ύστερα από μια αποτυχημένη προσπάθεια να σταματήσουν τον πανούργο Υποχθόνιο (21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Family).

    Την Δευτέρα 1/4 κάνει πρεμιέρα η ταινία Μη Φέρνεις Λουλούδια (Racer and the Jailbird), συστήνοντάς μας τη ραλίστρια και στέλεχος επιχείρησης Μπενεντίκτ (Αντέλ Εξαρχόπουλος), η οποία ξεκινά μια παθιασμένη σχέση με άνθρωπο του βελγικού υποκόσμου. Η σχέση αυτή παίρνει γρήγορα μια ανεξέλεγκτη τροπή με παράπλευρες απώλειες (21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Action). Οι φαν της κωμωδίας θα παρακολουθήσουν την ταινία Belli di Papa, με επίκεντρο τον πλούσιο επιχειρηματία Vincenzo που αποφασίζει να αναγκάσει τα παιδιά του να ανεξαρτητοποιηθούν, παρουσιάζοντάς τους μια καλοστημένη ιστορία χρεοκοπίας (Τρίτη 2/4, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD).

    COSMOTE TV_Happy

     

    Στο COSMOTE CINEMA 2HD ξεχωρίζει την Τρίτη 2/4 στις 22.00, το ντοκιμαντέρ I Am MLK Jr. με πυρήνα τη ζωή και το έργο για την παγίωση βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ που έχει επίδραση μέχρι και σήμερα. Το Σάββατο 30/3 παρακολουθούμε την πρεμιέρα της γαλλικής κωμωδίας Ωραίο Μου Διαζύγιο (Brillantissime) με τη συμμετοχή της μούσας του Αλμοδοβάρ, Ρόσι Ντε Πάλμα (22.00).

    Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, ο Απρίλιος είναι αφιερωμένος στον ηθοποιό Παντελή Ζερβό. Το αφιέρωμα ξεκινά τη Δευτέρα 1/4, με την ταινία Ζητείται Ψεύτης (22.00).

    Στις πρεμιέρες του VILLAGE CINEMA HD, ξεχωρίζει η βραβευμένη στις Κάννες δραματική ταινία My King με τον Βενσάν Κασέλ (Δευτέρα 1/4, 21.00).

    Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, από την Δευτέρα 1/4, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους προς ενοικίαση, το blockbuster Aquaman που κατέλαβε την 5η θέση στο παγκόσμιο Box Office του 2018, με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα (Game of Thrones).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles