16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το πανίσχυρο ZTE Axon 7 τα κάνει όλα και… συμφέρει!

    Τo Axon 7 της ZTE αποτελεί μία πρόταση που είναι δημιουργήθηκε για να δελεάσει το καταναλωτικό κοινό με τα ανεπτυγμένα tech specs του, αλλά κυρίως με την εξαιρετική value for money φιλοσοφία του. Η μεταλλική unibody κατασκευή του Axon 7 σίγουρα μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον ακόμη και των πιο απαιτητικών, καθώς με Snapdragon 820 chipset, 6GB μνήμης RAM και 2Κ display 5.5 ιντσών, το ZTE Axon 7 πρόκειται αν μη τι άλλο πρόκειται για μία “τολμηρή” και συγχρόνως “δυναμική” πρόταση.

    zte-axon-7-8856-001

    Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, το ZTE Axon 7 διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο AMOLED panel υψηλών προδιαγραφών, το οποίο έχει δημιουργηθεί για να είναι πλήρως συμβατό με την VR mobile πλατφόρμα Daydream της Google. Φυσικά η ΖΤΕ δεν έχει δώσει μόνο έμφαση στο “εσωτερικό” του Axon 7, αλλά έχει φροντίσει και το εξωτερικό design, καθώς σε συνεργασία με την BMW Designworks έχει δημιουργηθεί ένα premium smartphone που δε γίνεται να μην το θαυμάσεις. Εκτός από τα παραπάνω η πρόταση της ZTE διαθέτει main camera sensor στα 20MP, η οποία έρχεται με υβριδική τεχνολογία image stabilization, δύο  ισχυρά ηχεία και δύο SIM slots, καθώς επίσης 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

    zte-axon-7-8875-002

    Διαβάζοντας  τα παραπάνω σίγουρα θα σκεφτείτε ότι το Axon 7 θα κοστίζει το κάτι παραπάνω, ωστόσο η πρόταση της ZTE δεν απαιτεί από τους users να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η τιμή του ανέρχεται στα 400$. Όχι κι’ άσχημα για τη ZTE που είναι εμφανές ότι έχει βρει την χρυσή τομή πoυ συνδυάζει ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles