11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το παρατηρήσατε; Ο Chrome για iOS αναβαθμίστηκε και πλέον έχει ενσωματωμένο QR code scanner

    Η iOS έκδοση του δημοφιλούς browser Google Chrome πρόσφατα αναβαθμίστηκε και απέκτησε ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό. Ο λόγος για έναν QR code scanner στον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω του μενού «force touch». Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, καθώς εξαλείφει την ανάγκη χρήσης μιας άλλης εφαρμογής τρίτων για τη σάρωση κωδικών QR.

    chrome-ios-qr-scanner

    Οι κωδικοί QR είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ιαπωνία και σε άλλες Ασιατικές χώρες, δεν είναι όμως ιδιαίτερα διαδεδομένη η χρήση τους στη Δύση, αν και δεν είναι λίγες οι φορές οι οποίες πιθανόν να συναντήσετε τέτοιους κωδικούς στο κουτάκι ενός αναψυκτικού ή σε μια στάση λεωφορείου. Αλλά, καθώς η Apple και πολλοί Android κατασκευαστές δεν ενσωματώνουν έναν σαρωτή στην εφαρμογή της κάμερας της συσκευής, ο χρήστης θα πρέπει συχνά να καταφεύγει σε άλλες διαθέσιμες εφαρμογές του Store του εκάστοτε λειτουργικού καταστήματος.

    Καταγραφή

    Φαίνεται λοιπόν, ότι η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Chrome λύνει αυτά τα προβλήματα και δίνει πλέον στους χρήστες έναν εύκολο, απλό και γρήγορο τρόπο για τη σάρωση κωδικών QR όταν παραστεί ανάγκη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles