18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Tο περίπτερο της Archos στην IFA 2017 δεν είχε μόνο… smartphones!

    Στα πλαίσια της IFA 2017 του Βερολίνου, η οποία ρίχνει την “αυλαία” της σήμερα, επισκεφθήκαμε το περίπτερο της Archos, γνωστής στην ελληνική αγορά κυρίως από τις mobile συσκευές και δη, τα tablets της.

    archos ifa 2017 (1)

    Στην IFA η Archos είχε να επιδείξει τις αγαπημένες μας mobile συσκευές, ενώ έχει εξοπλίσει τη γκάμα της με νέες σειρές προϊόντων. Ξεχώρισαν τα ανθεκτικά smartphones Sense 47 και Sense 50, τα οποία είναι αδιάβροχα και μπορούν να αντέξουν σε δυσμενείς συνθήκες χρήσεις, σε νερό, σκόνη και πτώσεις. Ωστόσο, η Archos έχει ξεκινήσει τη δραστηριότητάς και σε άλλες κατηγορίες, δίνοντάς μας μια γεύση μέσω του περιπτέρου της στη διεθνή έκθεση.

    archos ifa 2017 (2)

    Είδαμε connected scateboards, πατίνια, ακόμη και ηλεκτρικά ποδήλατα τα οποία, μάλιστα, είναι αναδιπλούμενα. Μοντέλα όπως το Urban eScooter και το Cyclee ίσως αλλάξουν το τοπίο των αστικών μεταφορών τα επόμενα χρόνια και η εταιρεία ήδη διαθέτει τη δυνατότητα αυτή στους χρήστες.

    archos ifa 2017 (4)

    Τέλος, είδαμε τα Archos drones αλλά και το Drone VR της εταιρείας με ενσωματωμένη κάμερα και σύνδεση με τα VR goggles της εταιρείας, για μια μοναδική εμπειρία πτήσης.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles