15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To πετυχημένο Apex Legends έρχεται σε mobile συσκευές!

    H EA και Respawn μπορούν ήδη να θεωρήσουν ότι η απόπειρα τους να κοντράρουν το Fortnite με το Apex Legends, είναι πάρα πολύ πετυχημένη, καθώς ήδη το γνωστό shooter μετράει 100 εκατομμύρια χρήστες, ύστερα από 2 χρόνια μετά το release του. H ΕΑ και η Respawn όμως ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα, καθώς το Apex Legends πρόκειται πολύ σύντομα να μεταφερθεί και στον κόσμο των mobile συσκευών.

    Όπως έγινε γνωστό ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση της EA, η mobile version του Apex Legends βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά και μέσα σε λίγες ήμερες δεν αποκλείεται να δούμε και μια beta που θα βοηθήσει τους developers να βελτιώσουν πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της EA, η mobile version του Apex Legends θα είναι προσαρμοσμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει καλύτερα το gameplay σε touchscreens, προσφέροντας εύχρηστα controls, μεταδίδοντας όμως την ίδια ακριβώς battle royale εμπειρία όπως στις υπόλοιπες πλατφόρμες που έχει κυκλοφορήσει.

    Όπως μπορείτε να φανταστείτε βέβαια, η mobile εκδοχή του Apex Legends δεν θα είναι 100% ίδια με την PC ή console version του, καθώς το απαραίτητο tweaking για να γίνει πιο mobile-friendly ενδέχεται να αφήσουν στην άκρη ορισμένα από τα features του. Σε αυτή τη φάση, είναι άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει το Apex Legends mobile και για το εάν θα το δούμε και σε iOS εκτός από Android, όμως δεν αποκλείεται μέχρι τα τέλη του έτους να έχουμε κάποιο stable release.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles