16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Pinterest εξαγόρασε το «ελληνικό» Fleksy keyboard!

    Σύμφωνα με επίσημη δήλωση του Κώστα Ελευθερίου, ενός από τους συνιδρυτές του πληκτρολογίου (ακόμα και για τυφλούς), η ομάδα του Fleksy εντάσσεται σε αυτή του… Pinterest! Έτσι αρκετά εκατομμύρια downloads μετά την πρώτη διάθεση του Fleksy, του αποδεδειγμένα αποτελεσματικού συστήματος διόρθωσης λέξεων από την πληκτρολόγηση σε οθόνες αφής, οι Έλληνες που το δημιούργησαν μετακομίζουν στο… Pinterest.

    Pinterest_logo-3-730x487

    Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της εφαρμογής, το δημοφιλές app θα παραμείνει διαθέσιμο στα app stores, «τουλάχιστον για το ορατό μέλλον», αλλά η τεχνολογία του θα διατεθεί υπό μορφή open source για να αξιοποιηθεί περαιτέρω τόσο από τους developers του Pinterest όσο και από τρίτους.

    F7A9D17094E670583400A9F837B003A5

    Πάντως, η είδηση της εξαγοράς του Fleksy -για άγνωστο ποσό- από μια εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης… χωρίς πολλά λόγια, και δη, με φωτογραφίες, καθιστά την συνύπαρξη μάλλον παράξενη, αν και διευκρινίζεται ότι το ενδιαφέρον του Pinterest εστιάζεται στις ιδιαίτερες ικανότητες που διέκρινε στην ομάδα Eλλήνων μηχανικών που το ανέπτυξαν, οι οποίοι θα κληθούν τώρα να καινοτομήσουν σε μια μηχανή αναζήτησης εικόνων.

    Για να δούμε…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles