18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το πιο creepy gadget της ημέρας

    Σας καταβάλει το άγχος από την οικονομική ανασφάλεια και τις δυσάρεστες ειδήσεις; Λύση για τα βασικά σας προβλήματα, δεν μπορούμε να σας δώσουμε, βρήκαμε όμως το πιο φτηνό και funky αγχολυτικό της Ελληνικής αγοράς.

    Η μπάλα απώθησης στρες της φωτογραφίας, δεν βγαίνει σε χρώματα, αλλά σε… γκριμάτσες. Οι 4 διαθέσιμες γκριμάτσες είναι από αστείες έως τρομακτικές. Η κάθε μπάλα είναι φυσικά εύκαμπτη καθώς είναι κατασκευασμένη από ρητίνη πολυουρεθάνης και στόχος της, απ’ ότι διαβάζουμε είναι να τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στο χέρι, ώστε και να σας χαλαρώνει, αλλά και να αποκαθιστά την λειτουργία του χεριού σε περίπτωση που περάσατε πρόσφατο τραυματισμό.

    Μπορείτε να διαλέξετε μία από τις 4 γκριμάτσες και να παίξετε μαζί τους, ή ακόμα καλύτερα, να πάρετε και τις 4 και να τις έχετε στο γραφείο σας. Άλλωστε, κάνουν μόλις 5 ευρώ η κάθε μία!

    Τις βρήκαμε στο e-shop www.ebw.gr και επ’ ευκαιρία, ρίξαμε και μια ματιά και στις πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές του σε μία τεράστια ποικιλία από “πραγματικά” gadgets, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles