15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το πιο καταστροφικό όπλο στο Grand Theft Auto V είναι το… Galaxy Note 7!

    Τα “εκρηκτικά” Galaxy Note 7 σίγουρα αποτελούν το θέμα των ημερών στον κόσμο των νέων τεχνολογιών. Ενώ αρχικά υπήρξαν ελάχιστες περιπτώσεις που δεν προξένησαν ανησυχία στην Samsung, ωστόσο στη συνέχεια οι εκρήξεις πολλαπλασιάστηκαν, με αποτέλεσμα η εταιρεία-κολοσσός να προχωρήσει στην ανάκληση των συσκευών και στη συνέχεια στον αιφνιδιαστικό τερματισμό των πωλήσεων τους.

    galaxy-note-7-explosive-mod-1

    Το τεράστιο αυτό φιάσκο που δε χωράει αμφιβολία ότι έβλαψε το πρεστίζ της γνωστής εταιρείας, όπως μπορείτε να φανταστείτε έχει εγείρει πολλά ερωτηματικά και έχει γίνει αντικείμενο για πολλά χιουμοριστικά posts στα social media. Ένας modder (ονόματι HitmanNiko) βέβαια το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, καθώς πρόσθεσε στον κόσμο του Grand Theft Auto 5 το Galaxy Note 7 ως το απόλυτο όπλο (μαζικής) καταστροφής, το οποίο λειτουργεί ως ένα είδος sticky bomb με… touch screen και stylus. Αν και είναι λίγο μία ιδέα χωρίς… ιδιαίτερο νόημα, ωστόσο το εν λόγω mod βγάζει μπόλικο γέλιο και σίγουρα είναι σούπερ διασκεδαστικό το να διαλύετε το μισό Los Santos για… πλάκα, με τη ναυαρχίδα της Samsung! Δείτε το εκρηκτικό Galaxy Note 7 να καταρρίπτει ακόμη και… ελικόπτερο στα videos που ακολουθούν και γελάστε με την ψυχή σας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles