21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το πιο ονειρεμένο gadget για το μπάνιο σας: Η κυκλική ντουζιέρα

    Ονειρευτείτε πως ζείτε σε μία χώρα που δεν σας πιάνουν ανασφάλειες για την παραμονή της στη ζώνη του Ευρώ. Που δεν πρόκειται την επόμενη μέρα να βρεθείτε χωρίς δουλειά ή δεν είστε άνεργοι. Που η οικονομική και ψυχολογική σας κατάσταση δεν έχει σκαμπανεβάσματα σαν τους δείκτες των χρηματιστηρίων, αλλά είναι μία ευθεία αρμονική γραμμή.

    Τότε θα βλέπατε αυτή τη ντουζιέρα και θα κάνατε όνειρα. Είναι η απάντηση στα όνειρα που κάνετε μετά από μία τεράστια μέρα που αισθάνεστε παντελώς ανίκανος να μπείτε στο ντουζ και να κάνετε την παραμικρή κίνηση.

    Φανταστείτε λοιπόν να μπαίνετε σε αυτή τη ντουζιέρα και 6 jets υψηλής πίεσης να ρίχνουν το νερό πάνω σας αυτόματα, χωρίς εσείς να κάνετε καμία κίνηση. Παράλληλα όμως με τη φανταστική αυτή εμπειρία, η ντουζιέρα αυτή σας προσφέρει και χρωματοθεραπεία, με το σύστημα φωτισμού που είναι ενσωματωμένο στην… (πώς να την πει κανείς).. συσκευή;

    Τo μόνο πρόβλημα που φανταζόμαστε, εκτός της «άγνωστης» τιμής για την οποία δεν δίνει καμία πληροφορία ο Ιταλός σχεδιαστής είναι πως με αυτό το κατασκεύασμα, θα χαίρεστε χωρίς να εκνευρίζεστε αν θα πέφτουν τα νερά παντού στο μπάνιο σας. Η άλλη εναλλακτική θα είναι να τοποθετήσετε την ονειρεμένη ντουζιέρα σε εξωτερικό χώρο, όπως δίπλα στην πισίνα σας. Τι; Έχουν τεκμήριο οι πισίνες; Διαβάστε ξανά την πρώτη παράγραφο παρακαλώ. Γρήγορα!

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles