21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το πολυσυζητημένο Prisma app φτάνει επιτέλους στο Android!

    Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε …πίνακες μεγάλων ζωγράφων (και όχι μόνο). Το Prisma σας μετατρέπει σε έναν πραγματικό καλλιτέχνη…

    prisma android

    Θα έχετε ίσως δει γνωστούς και φίλους να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες που μοιάζουν με… πίνακες ζωγραφικής. Ο λόγος των αυξημένων καλλιτεχνικών ανησυχιών τελευταία από τον online κύκλο σας δεν είναι άλλος από το Prisma, μία νέα εφαρμογή που έως τώρα απολάμβαναν μόνο οι κάτοχοι iOS συσκευών, οι οποίοι με τα uploads τους έκαναν τους χρήστες Android να ζηλεύουν. Και να λοιπόν που η επιθυμία των δεύτερων γίνεται πραγματικότητα, καθώς έφτασε η στιγμή το Prisma να φτάσει και στο λειτουργικό της Google.

    Η επιτυχία της εφαρμογής ίσως σας κάνει να θέλετε να τη δοκιμάσετε το συντομότερο δυνατό. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: 400 εκατομμύρια φωτογραφίες έχουν δεχθεί έως σήμερα τα φίλτρα του app, το οποίο έχει πάνω από 10,6 εκατ. εγκαταστάσεις στο iOS.

    prisma android 02

    Το Prisma δεν είναι πάντως μία ακόμη από εκείνες τις συνηθισμένες εφαρμογές που απλά προσθέτουν φίλτρα στις φωτογραφίες σας, κι αυτός είναι ίσως ο λόγος της μεγάλης επιτυχίας του. Ουσιαστικά, αναδημιουργεί κάθε φωτογραφία συνδυάζοντάς την με το στυλ μίας άλλης φωτό, η οποία μπορεί και να ακολουθεί τις κλασικές φόρμες που χρησιμοποιούν διάσημοι ζωγράφοι – και όχι μόνο βέβαια. Η μετατροπή επιτυγχάνεται με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ φυσικά μπορείτε να το μοιραστείτε πανεύκολα στα social media.

    Αν σας κέντρισε την προσοχή η εφαρμογή και θέλετε να μπείτε κι εσείς στον κόσμο του Prisma, τώρα που κυκλοφόρησε και για Android (υποστηρίζει από την έκδοση 4.1 και έπειτα του λειτουργικού), μπορείτε να κατεβάσετε το app από εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles