21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Pornhub αποκτά VR περιεχόμενο!

    Απίθανο να μη γνωρίζετε το Pornhub, υπάρχουν νέα γύρω από αυτό ωστόσο και αφορούν το ότι πλέον ξεκίνησε ένα νέο τμήμα που είναι αφιερωμένο στο VR πορνό.

    badoinkvr

    Σε συνεργασία με την εταιρεία BaDoinkVR το Pornhub πλέον μπορεί να προσφέρει στους 60 εκατομμύρια καθημερινούς επισκέπτες του και VR περιεχόμενο.

    “Σε μία εποχή που φαίνεται ότι το VR θα αποτελέσει την επόμενη φάση ψυχαγωγίας των ενηλίκων”, όπως υποστηρίζει και ο VP του Pornhub, Corey Price, το site δε θα μπορούσε να μείνει πίσω στις εξελίξεις. Και κάπως έτσι, όπως συνεχίζει o Price, “οι χρήστες του όχι απλά θα παρακολουθούν ένα video αλλά θα είναι πρωταγωνιστές της εμπειρίας και θα αλληλεπιδρούν με τα αγαπημένα τους “αστέρια”, του… πορνό φυσικά”.

    Κατά το λανσάρισμα του VR, το Pornhub θα προσφέρει Virtual Reality scenes 180 και 360 μοιρών στο site και μάλιστα δωρεάν. Το περιεχόμενο θα μπορεί να προβληθεί στο desktop ή το κινητό σας, αλλά φυσικά καλύτερη εμπειρία θέασης θα έχετε μέσω συσκευών όπως τα Oculus Rift, Samsung Gear VR ή και Google Cardboard.

    Μάλιστα, το site για να γιορτάσει τα νέα χαρίζει στους χρήστες του 10.000 Cardboard goggles για να τους διευκολύνει στην “καυτή” θέαση που τους προσφέρει.

    Δείτε το spot της συνεργασίας Pornhub + BaDoink Free VR για περισσότερα…

    https://www.youtube.com/watch?v=Iv5NJqOEXkY

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles