17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το poster του Alien: Covenant τα λέει όλα με μία και μόνο λέξη

    H 20th Century Fox κυκλοφόρησε το επίσημο poster του Alien: Covenant, το sequel της ταινίας του 2010 Prometheus, ενώ άλλαξε και την ημερομηνία προβολής του. Όσο αφορά το πρώτο αυτό είναι τόσο λιτό που τα λέει όλα με την εικόνα του περίφημου Xenomorph και με μία και μοναδική λέξη. “Run”. Αυτό κοινώς μεταφράζεται πως ο Ridley Scott θα επιστρέψει δριμύτερος από ποτέ, αποφασισμένος να ανανεώσει το “horror” genre που μας σύστησε στο αξεπέραστο classic του το 1979.

    alien-covenant-1280

    Το έκτο Alien φιλμ άλλαξε ημερομηνία κυκλοφορίας, με τo στούντιο να την μεταφέρει από τις 4 Αυγούστου 2017 στις 19 Μαίου 2017. Αυτό σημαίνει απλά πως η Fox πιστεύει πολύ το project και θα το βάλει να κονταροχτυπηθεί με όλα τα μεγάλα releases που συνήθως περιμένουν να προβληθούν στις αρχές κάθε καλοκαιριού στην Αμερική. Παρά το γεγονός πως μιλάμε για sci-fi τρόμου αλλά και για R-rated φιλμ.

    alien-covenant-poster

    Το φιλμ θα είναι ένα περίπου “reboot” του Prometheus, που θα βρει το πλήρωμα ενός διαστημόπλοιου να ανακαλύπτει έναν πλανήτη παράδεισο στον οποίο κατοικεί μόνο το android David, ρόλο που φυσικά θα ερμηνεύσει ξανά ο Michael Fassbender. Το “μόνο’ είναι σχετικό αφού τα τρομακτικά τέρατα του poster θα πρέπει να είναι κάπου εκεί κοντά κρυμμένα.
    Το καστ συμπληρώνουν οι Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Billy Crudup και Amy Seimetz, και πάμε στοίχημα πως δεν θα ζήσουν όλοι μέχρι το τέλος της ταινίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles