18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To Prison Break επιστρέφει και επίσημα!

    Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί για πρώτη φορά στην περίπτωση επιστροφής του Prison Break. Πλέον οι φήμες πήραν και επίσημο χαρακτήρα και έτσι μετά το 24 και το The X-Files, το κανάλι Fox δίνει συνέχεια στη μόδα του revival με το διάσημο prison drama.

    prison-break-revivial

    Στο ετήσιο event του Television Critics Association η Fox επιβεβαίωσε πως το Prison Break θα επιστρέψει με τους Wentworth Miller και Dominic Purcell να είναι έτοιμοι να ερμηνέψουν ξανά τους ρόλους των Michael Scofield και Lincoln Burrows.
    Φυσικά αυτό που απασχολεί τους fans είναι πως μπορεί να γίνει το revival από την στιγμή που η σειρά σκότωσε τον κεντρικό χαρακτήρα Michael Scofield στο φινάλε της “direct to video” τηλεταινίας. Όπως είπε ο Gary Newman του Fox πιστεύει πως ο δημιουργός της σειράς Paul Scheuring θα έχει μια πολύ λογική και πιστευτή εξήγηση για το πώς γίνεται οι χαρακτήρες να είναι ζωντανοί.
    Η σειρά θα συνεχίσει πολλά χρόνια μετά το τέλος της ιστορίας με τον Scheuring να έχει προφανώς σχεδιάσει προσεκτικά την “νεκρανάσταση” του χαρακτήρα. Ο Newman πάντως συμπλήρωσε πως η σειρά δεν θα αγνοήσει εντελώς τα γεγονότα του Final Break.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles