19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Prometheus 2 θα λέγεται Alien: Covenant

    Μετά από πολλές αλλαγές και πίσω μπρος, ο Ridley Scott αποφάσισε να δώσει τον τίτλο Alien: Covenant στο sequel του Prometheus. Ο προηγούμενος που ίσχυε ήταν το Alien: Paradise Lost, με την 20th Century Fox να ανακοινώνει και επίσημα την αλλαγή αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του φιλμ που θα γίνει το μακρινό 2017 και συγκεκριμένα στις 6 Οκτωβρίου. Πακέτο με τίτλο και ημερομηνία προέκυψε και η σύνοψη της ταινίας.

    alien_logo2.0.0

    Ο Ridley Scott αναμένεται να συνδέσει το σύμπαν που δημιούργησε στο παρθενικό Alien, το αξεπέραστο classic sci-fi του 1979 με εκείνο του Alien: Covenant. Το διαστημόπλοιο Covenant θα ανακαλύψει έναν άγνωστο παράδεισο που στην πορεία όμως θα αποδειχθεί ένας πολύ σκοτεινός και επικίνδυνος κόσμος, όπου μοναδικός κάτοικος είναι ο “David”, ο μοναδικός που επέζησε από την Prometheus αποστολή.
    Και αυτό που καταλαβαίνει κανείς βέβαια είναι πως εκτός από τον τίτλο ο Scott βάζει κι άλλες δυσκολίες στον καημένο τον Neil Blomkamp που έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει το sequel του Aliens, αγνοώντας εντελώς τα Alien 3 και 4. Μπερδευτήκατε ε; Ελπίζουμε να μην γίνει το ίδιο και με τις ταινίες και νομίζουμε πως βλέπουμε τον “David”, βλέπε Michael Fassbender ως άλλη Sigourney Weaver. Πάντως ο Blomkamp δήλωσε πρόσφατα πως το project του “φρέναρε” τους ρυθμούς του, κάτι μάλλον απόλυτα φυσιολογικό.
    Η παραγωγή του Alien: Covenant αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2016 στην Αυστραλία με την Noomi Rapace και τον Michael Fassbender να επιστρέφουν στους ρόλους της Elizabeth Shaw και του android David.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles