22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Inferno είναι εδώ!

    Η εταιρία Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης μεταφοράς του βιβλίου του Dan Brown στην μεγάλη οθόνη, το Inferno.

    ςε

    Το Inferno ακολουθεί τον διάσημο Καθηγητή του Χάρβαρντ, Robert Langdon (Tom Hanks), από τη στιγμή που ξυπνάει στο δωμάτιο ενός Ιταλικού νοσοκομείου με αμνησία και συνεργάζεται με την Sienna Brooks (Felicity Jones), μια γιατρό του νοσοκομείου στο οποίο βρίσκεται, για να ανακτήσει τις χαμένες μνήμες του. Οι δύο τους θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη ενάντια στον χρόνο με στόχο να ανακόψουν τα σχέδια μιας παγκόσμιας συνομωσίας.

    Η τρίτη ταινία του γνωστού franchise, μετά το The Da Vinci Code του 2006 και το Angels & Demons του 2009, το Inferno παρουσιάζει για ακόμη μια φορά τον Tom Hanks στο ρόλο του Robert Langdon και τους Felicity Jones (The Theory of Everything) ως Dr. Sienna Brooks, Irrfan Khan (Life of Pi) ως Harry Sims, Omar Sy (The Intouchables) ως Christoph Bruder, Sidse Babett Knudsen (“Borgen”) ως Dr. Elizabeth Sinskey, επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και Ben Foster (Lone Survivor) ως τον κακό της ταινίας.

    Τη ταινία σκηνοθετεί, όπως και τις δυο προηγούμενες, ο Ron Howard (συμμετέχει και στην παραγωγή μαζί με τους Dan Brown, Anna Culp, Bill Connor και David Householter) σε σενάριο του David Koepp.

    Το Inferno θα βγει στις αίθουσες στις 28 Οκτωβρίου 2016.

    Απολαύστε το τρέιλερ:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles