21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο iPhone της Apple πωλείται για έως και 22.000 δολάρια στο ebay!

    Το πρώτο iPhone που κυκλοφόρησε το 2007 ήταν εκείνη η συσκευή που εισήγαγε κάτι καινούριο στην αγορά και που ο καθένας ήθελε να αποκτήσει. Μάλιστα, για την εμπορική προώθησή της, η Apple δημιούργησε ορισμένες διαφημιστικές καμπάνιες που μερικοί μπορεί να θυμάστε ακόμη και σήμερα, με τη χαρακτηριστικότερη εξ αυτών να είναι η προβολή της desktop έκδοσης της εφημερίδας «The New York Times» στον Safari browser του iPhone.

    iphone

    Αν και το ενδιαφέρον για τη συσκευή αυτή ήταν μεγάλο, εντούτοις όμως δεν ήταν τέλεια όπως διατείνονταν πολλοί. Ο Steve Jobs επέλεξε να κάνει τη συσκευή συμβατή μόνο με δίκτυα EDGE και όχι 3G, η κάμερα των 2MP δε διέθετε τεχνολογία αυτόματης εστίασης ή κάποιο flash, ενώ απουσίαζε και η δυνατότητα της αποστολής MMS. Παρ’ όλα αυτά όμως κατάφερε από πολύ νωρίς να αποτελέσει ένα … «must have» προϊόν.

    Όπως παρατηρούμε στο ebay, το πρώτο iPhone της Apple είναι διαθέσιμο προς πώληση σαν μια συλλεκτική συσκευή. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία για όσους είχαν αγοράσει κάποτε τη συσκευή και αποφάσισαν για οποιονδήποτε λόγο να την αφήσουν σφραγισμένη στη συσκευασία της και να μην την ανοίξουν. Οι τιμές, όπως βλέπουμε στη σελίδα του ebay, φθάνουν ως και τα 22.000 δολάρια και πραγματικά προκαλούν εντύπωση. Αν πάντως έχετε κάποιο σε ένα συρτάρι, σκεφτείτε το λίγο καλύτερα, μήπως τελικά μπορεί να σας κάνει πλούσιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles