18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο κατάστημα λιανικής της νέας εποχής της Apple έχει εγκαίνια. Δείτε φωτός!

    Η νέα εποχή των καταστημάτων λιανικής της Apple εγκαινιάζεται αύριο, καθώς ανοίγει επίσημα τον ανακαινισμένο χώρο της στο κέντρο του San Francisco, που αποτελεί πρότυπο για το πώς θέλει η αμερικανική εταιρεία να είναι τα καταστήματά της στο μέλλον. Ένας ξεχωριστός χώρος, τον οποίο παρουσίασε η retail VP Angela Ahrendts σε δημοσιογράφους και οι φωτογραφίες που βλέπουμε είναι εντυπωσιακές.

    Genius Grove

    Απέναντι από το Union Square Park, κεντρικό πάρκο της πόλης, με γυάλινες πόρτες που ανοίγουν, δέντρα μέσα στο κατάστημα, video screen ανάλυσης 6K στον επάνω όροφο και ένα ανοικτό “forum” το οποίο είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα με δωρεάν Wi-Fi και ένα εντυπωσιακό συντριβάνι από έναν κορυφαίο γλύπτη της πόλης.

    Το νέο κατάστημα παρουσιάζει το όραμα της Apple και τον τρόπο της να περάσουμε από τα smartphones και τα laptops στους φυσικούς χώρους που ξοδεύουμε χρόνο. Για την Apple, όπως σημειώνουν από την εταιρεία, τα καταστήματά της είναι το μεγαλύτερο προϊόν της.

    angela
    Angela Ahrendts

    Το νέο design είναι δοκιμαστικό και, αν όλα πάνε καλά, θα φτάσει στα περίπου 480 καταστήματα της Apple ανά τον κόσμο, ενώ το redesign έχει την υπογραφή του αρχισχεδιαστή της Jony Ive και της Angela Ahrendts.

    H Apple έκλεισε 15 χρόνια από το άνοιγμα του πρώτου της retail store την Πέμπτη και κάπως έτσι φαντάζεται το μέλλον τους…

    Δείτε τις φωτογραφίες του Mashable

    ap2

    outdoor plaza

    ap

    watch

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles