13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το πρώτο πλωτό σινεμά με θέα το μαγευτικό Παρίσι ανοίγει στις 18 Ιουλίου!

    Τα αστέρια και ο ουρανός θα γίνουν ο «καμβάς» για να παρακολουθήσουν οι Παριζιάνοι υπέροχες ταινίες στο πλωτό σινεμά που χτίζεται αυτή τη στιγμή στη Γαλλία. Στην παραλία του Paris Plages θα τοποθετηθεί το ονειρεμένο πλωτό σινεμά, πρώτο του είδους του στην Γαλλία. Η αφορμή για το χτίσιμό του ήταν φυσικά ο Covid-19 και η κοινωνική αποστασιοποίηση που έκανε επιτακτική την ανάγκη να είμαστε μαζί αλλά από μακρυά

    Ενώ τα θερινά και drive-in σινεμά ανά τον κόσμο ανθίζουν, το Παρίσι το πήγε ένα βήμα παρακάτω και ανοίγει τον πλωτό του κινηματογράφο στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα.

    Το πρώτο πλωτό σινεμά στο Παρίσι ανοίγει στις 18 Ιουλίου 2020

    Το πλωτό σινεμά του Paris Plages θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το κοινό στις 18 Ιουλίου. Οι θεατές θα μπορούν να απολαμβάνουν αγαπημένες ταινίες με θέα το Παρίσι που αχνοφαίνεται μέσα από τον ποταμό Σηκουάνα. Οι τυχεροί Παριζιάνοι θα δουν την ταινία Le Grand Bain του Victor Mirabel το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 στις 19:00 το απόγευμα, λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα. Μερικοί από τους θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία μέσα από τον ποταμό με ένα καραβάκι που θα μισθωθεί αποκλειστικά για το σινεμά. Οι υπόλοιποι θα καθίσουν στις 150 θέσεις στις όχθες του Σηκουάνα. Μάλιστα, το event είναι εντελώς δωρεάν και μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ο καθένας.

    Μία εμπειρία που όλοι πρέπει να βιώσουν έστω και μία φορά στην ζωή τους.

    πλωτό σινεμά

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles