15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το πρώτο trailer από το reboot του Alone in the Dark παγώνει το αίμα!

    Το Alone in the Dark θεωρείται μια από τις πιο κλασικές και εμβληματικές σειρές στην ιστορία του gaming. Προσφέροντας καθαρό ανόθευτο τρόμο με έντονες επιρροές από τους εφιαλτικούς κόσμους του LoveCraft τα Alone in the Dark αγαπήθηκαν από την gaming community κυρίως στα 90s. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς μάλιστα που εμφανίστηκε το 1992, πρόκειται και για το πρώτο game που «εγκαινίασε» το είδος των survival horror σε 3D μορφή, σημαίνοντας έτσι μια νέα εποχή για το gaming συνολικά. Τώρα περίπου 30 χρόνια μετά έφτασε η στιγμή για το reboot, καθώς όπως έγινε γνωστό από την THQ Nordic, το reimagining του συγκεκριμένου all-time classic βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PlayStation 5, Xbox Series X και PC.

    H τελευταία φορά που είδαμε ένα Alone in the Dark game ήταν το 2015 και τώρα οι developers της Pieces Interactive επιχειρούν να πραγματοποιήσουν μια επιστροφή στις ρίζες, με την εν λόγω single-player εμπειρία παιχνιδιού να περιλαμβάνει χαρακτήρες, τοποθεσίες και themes από την τριλογία του AitD που εμφανίστηκε στα 90s. Το σενάριο υπογράφει ο συγγραφέας των εξαιρετικών Soma και Amnesia: The Dark Descent, Mikael Hedberg, και σύμφωνα με το story το νέο game της σειράς θα διαδραματίζεται στον αμερικανικό Νότο του 1920 και στη συγκεκριμένα στη Νέα Ορλεάνη, έναν τόπο που βρίθει από αρχέγονες δοξασίες και σκοτεινά εφιαλτικά πλάσματα που ζουν στο σκοτάδι.

    Δείτε και το announcement trailer, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σας… παγώσει το αίμα!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles