18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το PS4 ξεπέρασε σε πωλήσεις όλες τις προηγούμενες κονσόλες της Sony

    Το λανσάρισμα του PS4 ήταν το καλύτερο λανσάρισμα κονσόλας που έκανε ποτέ η Sony! Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως οι πωλήσεις της κονσόλας ξεπέρασαν τα 5,3 εκατ. τεμάχια, αριθμός που όχι απλά το κατατάσσει μπροστά από τα Xbox One και Wii U αλλά και από τα τρία προηγούμενα PlayStation!

    playstation-sells-great

    Πρόσεξε να δεις τι γίνεται: το πρώτο PS χρειάστηκε 16 μήνες για να φτάσει τα 4,26 εκατ. τεμάχια, με το PS4 να ξεπερνά το νούμερο αυτό στο πρώτο του δίμηνο.

    Το PS2 τώρα είναι η πιο επιτυχημένη κονσόλα ever, όμως την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του πούλησε 500 χιλιάδες τεμάχια, μετά από 7 μήνες στην αγορά είχε φτάσει τα 3,52 εκατ. και μετά από 13 μήνες τα 10,61 εκατ.. Το PS4 την πρώτη του μέρα ξεπέρασε το 1 εκατ. πωλήσεις…

    Το PS3 στους πρώτους 10 μήνες του στα ράφια των καταστημάτων είχε φτάσει τις 5,5 εκατ. πωλήσεις, την ώρα που το PS4 έχει μεν 5,3 εκατ. αλλά μετά από μόλις 3 μήνες στην αγορά.

    Πέραν των συστημάτων της Sony, το PS4 έχει βάλει τα γυαλιά και σε αυτά των Microsoft και Nintendo –στην τρέχουσα γενιά. Ήδη προηγείται κατά 2 εκατ. τεμάχια του Xbox One ενώ όσο για το Wii U, μπορεί σε απόλυτες τιμές το σύστημα της Ninty να υπερέχει –για την ώρα- όμως σίγουρα το PS4 υπερτερεί αν συγκρίνουμε τις επιδόσεις τους στους πρώτους 3 μήνες τους στην αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles