20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To quiz της ημέρας: Μπορείς να αναγνωρίσεις το τηλέφωνο του Kim Jong-un;

    Για να δούμε αν μπορείς να λύσεις αυτό το “μυστήριο”... Πρόκειται για μία φωτογραφία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Kim Jong-un, που εμφανίστηκε πρόσφατα στα κρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας του. Στο γραφείο του φαίνεται ένα smartphone. Και εδώ ξεκινάει ο προβληματισμός…

    Ποιο, λοιπόν, μπορεί να είναι αυτό το κινητό; Προς το παρόν, ένας εκπρόσωπος της Samsung Νότιας Κορέας παίρνει αποστάσεις από τον ηγέτη της… Βόρειας Κορέας, διευκρινίζοντας ότι “δεν πρόκειται για Samsung”.

    Από την άλλη, ένας κυβερνητικός αξιωματούχος από τη Νότια Κορέα εξηγεί ότι η υπηρεσία πληροφοριών της χώρας έχει αναλύσει την εικόνα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το κινητό είναι HTC – κάτι που δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την ταϊβανέζικη εταιρεία. (Το μόνο σίγουρο τελικά είναι ότι δεν είναι… iPhone).

    Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι τα κινητά έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στη Βόρεια Κορέα το 2008, ενώ ίσως έχει λογική το να έχει ο ηγέτης της ένα HTC (ταϊβανέζικη πρόταση), δεδομένης της σχέσης της χώρας του τόσο με τη Νότια Κορέα όσο και με τις ΗΠΑ.

    Όπως και να έχει, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ψάχνουν ακόμη την απάντηση στο “quiz”. Ένας αναγνώστης του Gizmodo, μάλιστα, στη σελίδα του στο Facebook λέει ότι είναι το HTC Dictator XXL with Physical Beats (χιουμοράκι).

    Εσείς τι λέτε, ποιο μοντέλο νομίζετε ότι έχει στην κατοχή του ο Kim Jong-un;

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    14 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles