14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Rally Bar Huddle της Logitech εισάγει τις ισότιμες εμπειρίες συναντήσεων στις μικρές αίθουσες συσκέψεων

    Η Logitech International (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν, το Rally Bar Huddle, ένα ανώτερης ποιότητας ολοκληρωμένο video-bar για μικρούς χώρους συσκέψεων, την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των καμερών συσκέψεων της Logitech. Σχεδιασμένο για να προσφέρει με ευκολία μια ισότιμη εμπειρία συσκέψεων τηλεδιάσκεψης, το Rally Bar Huddle ρυθμίζεται γρήγορα, είναι απλό στη χρήση του και εύκολο στην ενσωμάτωση του με το Tap IP μέσω του CollabOS.

    Καθώς οι εταιρίες επανασχεδιάζουν τους χώρους των γραφείων τους για να δημιουργήσουν περισσότερους χώρους συνεργασίας για τους εργαζόμενους τους στο νέο υβριδικό περιβάλλον εργασίας, οι μικρές αίθουσες συσκέψεων για άμεσες συναντήσεις (huddle rooms) έχουν γίνει περισσότερο δημοφιλείς. Με βάση έρευνα της εταιρίας ερευνών Futuresource, το 68%* των εταιριών σκοπεύουν να επενδύσουν σε οπτικοακουστική τεχνολογία για μικρές αίθουσες συναντήσεων και χώρους συσκέψεων (huddle spaces).

    «Οι μικροί χώροι συσκέψεων εμφανίζονται γρηγορότερα από το ότι οι εταιρίες προλαβαίνουν να τους εξοπλίσουν με video» ανέφερε ο Scott Wharton, Γενικός Διευθυντής της  Logitech B2B. «Σχεδιάσαμε το Rally Bar Huddle από την αρχή, έτσι ώστε να έχει την ιδανική AI λειτουργικότητα για τις σύγχρονες ισότιμες συσκέψεις, πετυχαίνοντας την ίδια στιγμή να μπορούμε να το προσφέρουμε σε μια προσιτή τιμή τέτοια,  που θα μπορεί να εξοπλίσει κάθε μικρή αίθουσα συσκέψεων της αγοράς».

    Το Rally Bar Huddle είναι σχεδιασμένο για αίθουσες χωρητικότητας έως έξι ατόμων έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι ο καθένας από τους συμμετέχοντες φαίνεται και ακούγεται καθαρά.  Το ενσωματωμένο ΑΙ νοημοσύνης βίντεο και η 4Κ ποιότητα εικόνας του, καλωσορίζουν τους απομακρυσμένους συμμετέχοντες στη συζήτηση. Το επανασχεδιασμένο σύστημα μεταφοράς ήχου έχει ως αποτέλεσμα το Rally Bar Huddle να ακούγεται δύο φορές πιο δυνατά από το Logitech MeetUp. Η προηγμένη λήψη του ήχου μέσω των έξι μικροφώνων σχηματισμού δέσμης σε συνδυασμό με το βασισμένο σε ΑΙ τεχνολογία σύστημα σίγασης θορύβου, δημιουργεί μια φυσική εμπειρία σύσκεψης για τους απομακρυσμένους εργαζόμενους.

    Οι συνεχόμενες αναβαθμίσεις λογισμικού κάνουν το Rally Bar Huddle εξυπνότερο μέσω τακτικών ενημερώσεων που προσθέτουν προηγμένες λειτουργίες όπως το RightSight 2.  Με το RightSight 2, οι ομάδες αποκτούν πρόσβαση σε λειτουργίες ΑΙ όπως το Speaker View που αναγνωρίζει και προβάλλει τον ενεργό ομιλητή παράλληλα με ολόκληρο τον χώρο συσκέψεων και το Grid View το οποίο δίνει σε κάθε συμμετέχοντα ίση συμμετοχή εντοπίζοντας τα πρόσωπα και εστιάζοντας σε αυτά ώστε κάθε ένα τους να έχει το δικό του ‘παράθυρο’, καθώς και ενσωματώσεις με το Zoom Rooms Smart Gallery, το Microsoft IntelliFrame και άλλα.

    Το Rally Bar Huddle μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις τρόπους. Λειτουργεί με έναν συνδεδεμένο υπολογιστή σε Windows ή και σε ChromeOS, σε BYOD (Bring Your Own Device) λειτουργία με τις συσκευές των εργαζομένων ή ‘τρέχει’ υποστηριζόμενες εφαρμογές τηλεδιάσκεψης σε λειτουργία συσκευής χωρίς την παρουσία εξωτερικού υπολογιστή. Το Rally Bar Huddle συνεργάζεται με τις κορυφαίες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Teams, Zoom και Google Meet.

    Τα στελέχη πληροφορικής των εταιριών, βγάζοντας απλά το Rally Bar Huddle από το κουτί του, μπορούν να έχουν τον χώρο συσκέψεων έτοιμο και λειτουργικό μέσα σε μερικά μόνο λεπτά.

    Μετά τη σύνδεση του,  οι υπεύθυνοι πληροφορικής μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση λειτουργίας του δωματίου, να εγκαταστήσουν ενημερώσεις καθώς και να τροποποιήσουν ρυθμίσεις μέσω της βασισμένης στο cloud πλατφόρμας Logitech Sync. Και μέσω των Sync Insights, οι ομάδες μπορούν να αξιολογήσουν τον τρόπο που έχουν χρησιμοποιηθεί οι χώροι συσκέψεων κατά τη διάρκεια ενός ορισμένου χρονικού διαστήματος.

    Οι εταιρίες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το Rally Bar Huddle ώστε να έχει ειδικές προδιαγραφές ή για να ταιριάζει καλύτερα στον χώρο τους. Υπάρχει η δυνατότητα ενός υπόλευκου καλύμματος αντί του προεπιλεγμένου σε χρώμα γραφίτη, ενώ το κάλυμμα είναι εύκολο να καθαριστεί ώστε να κρατάει το συσκευή καθαρή σε υγειονομικά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα.

    Τιμολόγηση και Διαθεσιμότητα

    Το Rally Bar Huddle θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως τον Ιούλιο του 2023 μέσω των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων πωλήσεων και μέσω του logitech.com με προτεινόμενη λιανική τιμή τα  €1999  Οι δυνατότητες του RightSight 2 θα είναι διαθέσιμες το φθινόπωρο του 2023.

    *Futuresource Conferencing in Small Meeting Rooms and Huddle Spaces Report (Dec 2022)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles