15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το realme 7i έρχεται στην Ελλάδα στις 10 Δεκεμβρίου

    Βασισμένη στην μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει έως σήμερα η σειρά της realme 7, η εταιρεία realme έρχεται να προσθέσει ένα νέο μέλος στην οικογένεια των μοντέλων της – το realme 7i. Η απόλυτη υπερδύναμη του realme 7i βρίσκεται στην μπαταρία Mega Battery 6000mAh σε συνδυασμό με τον ισχυρό επεξεργαστή G85 που φημίζεται για την απόδοσή του σε παιχνίδια, μαζί με μια κάμερα Triple 48MP. Με όλα αυτά και πολλά ακόμα, το realme 7i γίνεται ο απόλυτος υπερήρωας με μπαταρία μακράς διαρκείας για gaming.

    Η realme λάνσαρε πρόσφατα τα μοντέλα realme 7, realme 7 Pro και realme 7 5G και όλα τους έχουν από την πρώτη στιγμή κερδίσει σειρά επαίνων τόσο για την ισχυρή απόδοσή τους και την εξαιρετική εμπειρία κάμερας όσο και για τις τιμές τους, που είναι και παραμένουν πάντα προσιτές για όλους. Σήμερα, η realme συνεχίζει με επιτυχία το λανσάρισμα της σειράς realme 7 με την είσοδο του realme 7i στην ελληνική αγορά στις 10 Δεκεμβρίου.

    Tο επίσημο λανσάρισμα θα γίνει στο Youtube channel των techitserious στις 12.00μμ., μείνετε συντονισμένοι εδώ.

    Το realme 7i καταφθάνει με την τεράστια ισχύ μπαταρίας της τάξης των 6000mAh. Με μία μόνο φόρτιση, η συσκευή σας επιτρέπει να μιλήσετε στους φίλους σας για έως και 43 ώρες, να ακούσετε 1.200 τραγούδια ή να παρακολουθήσετε 18 ταινίες, όλα αυτά συνεχόμενα και χωρίς διακοπή! Οι μέρες που ήσασταν αναγκασμένοι να διακόψετε τις συνομιλίες σας στη μέση ή να αναζητάτε εναγωνίως το καλώδιο του φορτιστή σας ενώ βλέπετε μία ταινία ή είστε στη μέση του παιχνιδιού σας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ειδικά εάν ανήκετε στους παίκτες που αγαπούν τους μαραθώνιους gaming, η γρήγορη φόρτιση 18W Type-C του realme 7i, που μπορεί να φορτίσει έως και 29% σε μόλις μισή ώρα, είναι ένα χαρακτηριστικό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!

    Έχει φτάσει η ώρα του ενθουσιασμού και της χαράς για όλους τους παίκτες! Το realme 7i έρχεται με τους επεξεργαστές MediaTek Helio G85 Gaming Processor και Mali-G52 GPU που επιτρέπουν στους φανατικούς των παιχνιδιών για κινητά να βιώνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια στην ολοκληρωμένη τους μορφή όπως θα έπρεπε: χωρίς καθυστέρηση χρόνου ή σφάλματα κατά την φόρτωση. Επιπλέον, το realme 7i διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή που αυξάνει τη συνολική απόδοση του κινητού έως και 200.000 φορές, βελτιώνοντας την στο έπακρο.

    Ως το πιο πολυαναμενόμενο μοντέλο της φετινής χρονιάς για gaming με μπαταρία μακράς διαρκείας, η απίστευτη αυτή νέα συσκευή, το realme 7i, αναμένεται να  κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 10 Δεκεμβρίου.

    Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τη σελίδα εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles