19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To review του νέου iPad που δεν θα ήθελες να δεις

    Το review, το πρώτο Ελληνικό preview του νέου iPad είναι καθ’ οδόν. Το ετοιμάζει ο Άγγελος Σφακιανάκης στο Λονδίνο, παίζοντας ήδη με το νέο, 3ης γενιάς gadget της Apple.


    Όσο περιμένετε, είπαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα άλλο review, αυτό που έκαναν οι τύποι του Funny or Die. Θα μπορούσε να έχει τίτλο “το απόλυτο θάψιμο” και θα ήταν φοβερά ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε κάποια στιγμή ένα τεχνολογικό συντάκτη να κάνει ένα ανάλογο βίντεο (χωρίς να κινδυνεύει να λιντσαριστεί ή να απολυθεί :Ρ)

    Φρεσκάρετε τα Αγγλικά σας, δείτε το βίντεο  και πείτε μας τη γνώμη σας:

    • Είναι το νέας γενιάς iPad μία καλή αφορμή να χαίρεστε που μπορείτε να αγοράσετε μία ελαφρά βελτιωμένη εκδοχή ενός Κινέζικου προϊόντος που ήδη έχετε; (iPad 2)
    • Πιστεύετε πως η νέα έκδοση του GarageBand είναι για όσους θέλουν να γίνουν μουσικοί, αλλά δεν θέλουν να κάνουν σεξ όπως συνηθίζουν οι πραγματικοί μουσικοί;
    • Πιστεύετε πως ο Martin Scorsese σκηνοθέτησε την τελευταία του ταινία, το Hugo, για να προβάλλεται σε μία αηδιαστικά μικρή οθόνη όπως αυτή του νέου iPad και να παρακολουθείτε εσείς την ταινία στο γυμναστήριο;
    • To νέο iPad βοηθά στην αυτοϊκανοποίηση και σας απομακρύνει από την πιθανότητα να βρείτε έναν πραγματικό παρτενέρ;

    Περιμένουμε τα σχόλιά σας :D

    Πηγές: Gizmodo, Funny or Die

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles