19.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το ROCCAT Sova Gaming lapboard που είδαμε στην IFA είναι η απόλυτη λύση για gaming από τον καναπέ!

    Με το motto “Kατέκτησε τον καναπέ”, η ROCCAT παρουσίασε στο πλαίσιο της IFA 2016 το εντυπωσιακό gaming lapboard της, που σου επιτρέπει να παίζεις, ξεκούραστα, games από τον καναπέ!

    roccat sova

    Μία πρόταση που ξεφυρώνει το κενό μεταξύ desk-and-chair PC gaming και living room play, παρέχοντας σε κάθε gamer εμπειρία παιχνιδιού από το living room, κάτι που έως τώρα γινόταν μόνο με παιχνιδομηχανές.

    roccat sova1

    Το SOVA των ROCCAT Studios, ενός κατασκευαστή υψηλής ποιότητας gaming περιφερειακών και λογισμικού, έρχεται τόσο με μηχανικά όσο και πλήκτρα μεμβράνης, καθώς και με εξαιρετικά gaming χαρακτηριστικά που απαιτεί το gaming στο living room. Δύο θύρες USB, ένα βολικό κανάλι καλωδίου ποντικιού για το αγαπημένο σας gaming ποντίκι, ένα εναλλάξιμο ενσωματωμένο mousepad, καθώς και ποικιλία από επιλογές για το χρήστη.

    roccat sova3

    Eκτός από την εξαιρετική άνεση που παρέχει το ROCCAT Sova Gaming Board στους gamers, είναι εμπλουτισμένο με τις αγαπημένες δυνατότητες των ROCCAT λογισμικών.

    roccat sova4

    Σε μία πλειάδα από προϊόντα που διεκδικούν να φέρουν την gaming εμπειρία από το γραφείο στο living room, το SOVA πραγματικά ξεχωρίζει και το ενδιαφέρον του κόσμου στο περίπτερο της εταιρείας στην IFA ήταν δεδομένο.

    roccat sova5

    Tο ROCCAT SOVA θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: Roccat Sova Membrane (με κόστος 159,99 ευρώκαι Roccat Sova Mechanical (214,99 ευρώ), ενώ θα διατεθεί στην ελληνική αγορά από την εταιρεία AMY (τηλ.  210-6133000).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles