21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το Rocket League μετακομίζει στο Epic Games Store και γίνεται free-to-play μέσα στο καλοκαίρι!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το Rocket League είναι ένα game «φαινόμενο», με το οποίο έχουν «λιώσει» εκατομμύρια gamers σε ολόκληρο τον κόσμο! H Psyonix λοιπόν έκρινε πρόσφατα ότι έφτασε η εποχή για να περάσει το Rocket League στη νέα εποχή και να γίνει… free-to-play μέσα στο καλοκαίρι! Μάλιστα, το δημοφιλές παιχνίδι πρόκειται να αφήσει πίσω του την «θαλπωρή» του Steam και να μετακομίσει στο Epic Games Store.

    Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση των δημιουργών του, το core gameplay του αναμένεται να παραμείνει ίδιο, ωστόσο μια σειρά από αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στα menus. Φυσικά, θα γίνουν κάποιες αλλαγές στα menus με νέα challenges και βελτιωμένα τουρνουά, ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα του cross-platform progression. Η free PC έκδοση του Rocket League που θα τρέχει στο Epic Games Store θα είναι ακριβώς η ίδια που θα υπάρχει και στα υπόλοιπα formats, οπότε δεν θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα για cross-platform play. Επιπλέον, η πρόοδος σας όπως και το ranking σας δεν θα υποστούν καμία απολύτως αλλαγή. Αναμφίβολα, με αυτόν τον τρόπο η Psyonix θα καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλων gamers και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε εάν τελικά θα ανταποκριθούν οι gamers. Περισσότερα λοιπόν μέσα στις επόμενες εβδομάδες!     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles