24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy Note8 έρχεται στη WIND

    Tο τελευταίας τεχνολογίας smartphone Samsung Galaxy Note8 υποδέχεται η WIND στις 15 Σεπτεμβρίου σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας της.

    Galaxy Note8

    Το ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, με βαθμό πιστοποίησης IP68, Samsung Galaxy Note 8 διαθέτει οθόνη μεγαλύτερη από τη φαντασία προσφέροντας ακόμη καλύτερη εμπειρία θέασης ενώ η γραφίδα S Pen παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκφράσουν τα συναισθήματα τους σχεδιάζοντας ζωντανά μηνύματα και χειρόγραφες σημειώσεις ακόμα και σε σβηστή οθόνη.
    Φωτογραφίες, μουσική, gaming αναπαράγονται δίχως πρόβλημα χάρη στις γρήγορες ταχύτητες και τα υπέροχα γραφικά, τα ρυθμισμένα από την AKG ακουστικά και την επεκτάσιμη μνήμη για αποθήκευση μεγαλύτερου όγκου δεδομένων.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν το Samsung Galaxy Note8 στα καταστήματα ή στην ιστοσελίδα της WIND και θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν τη συσκευή τους πρώτοι στις 15 Σεπτεμβρίου αποκτώντας εντελώς δωρεάν το Samsung DeX Station (αξίας 149,90€) ώστε να μετατρέψουν το smartphone τους σε υπολογιστή.

    Περισσότερες πληροφορίες και η φόρμα παραγγελίας στο www.wind.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles