14.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy S6 Edge+ στην ελληνική αγορά. Πρεμιέρα με ένα δυναμικό event στο ΓΕΡΜΑΝΟ!

    Από σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, το νέο κορυφαίο smartphone της Samsung με τη διπλή κυρτή οθόνη, το Galaxy S6 Edge+ είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και, με αυτή την αφορμή, η εταιρεία και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ διοργάνωσαν μία μεγάλη “γιορτή” χθες το απόγευμα στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στον 1ο όροφο του The Mall Athens στο Μαρούσι.

    germanos_with logo

    Μία “ζωντανή” εκδήλωση ανοικτή σε δημοσιογράφους και κοινό, με πολλούς επώνυμους καλεσμένους και δυνατή μουσική από τον 95,2 Athens DJ, έδωσε την ευκαιρία σε όσους βρέθηκαν εκεί να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες ενός από τους πρωταγωνιστές της αγοράς των smartphones αυτό το διάστημα που καταφτάνει, λίγες μέρες μετά την παρουσίασή του, και στα ελληνικά καταστήματα. 

    IMG_0991

    Οι παρευρισκόμενοι έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό και κάποιοι από αυτούς κέρδισαν, μάλιστα, τη νέα κορυφαία πρόταση της κορεατικής εταιρείας, με σχεδίαση από μέταλλο και γυαλί και μοναδική dual-edge οθόνη που ανοίγει νέες προοπτικές στην πλοήγηση του κινητού σας.

    IMG_1009

    Το Samsung Galaxy S6 Edge+ ανακοινώθηκε στο μεγάλο Unpacked Event της κορεατικής εταιρείας στις 13 Αυγούστου, αποτελώντας μία πραγματική ναυαρχίδα για το χώρο των smartphones, με χορταστική οθόνη Super AMOLED 5,7 ιντσών ανάλυσης Quad HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή της Samsung Exynos 7420, 4GB RAM, κάμερες 16 και 5MP, 32GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 3.000mAh, καθώς φυσικά και δυνατότητες ασύρματης φόρτισης.

    IMG_1010

    Είναι το πρώτο smartphone της αγοράς που προσφέρει ασύλληπτες ταχύτητες έως 375Mbps, σε συνδυασμό με το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, ταχύτητες που πρώτη φορά στην Ελλάδα πέτυχε η εταιρεία σε πιλοτικές δοκιμές βελτιώνοντας εντυπωσιακά την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet. 

    To Samsung Galaxy S6 Edge+ διατίθεται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε χρυσό ή μαύρο χρώμα, στην τιμή των 869 ευρώ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS.

    IMG_0995

    Δείτε ένα video του digitallife.gr από το εντυπωσιακό χθεσινό event παρουσίασης του Samsung Galaxy S6 Edge+ στο The Mall Athens.

    Photos and video by demcat

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles