22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy S IIΙ ξεπέρασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις

    Πώς τη λένε εκείνη την “κλισέ” έκφραση; Α… ναι,“πουλάει σαν ζεστό ψωμί”. Κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να γράψουμε για το Samsung Galaxy S III που οι Κορεάτες ανακοίνωσαν ότι ξεπέρασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε 100 ημέρες από την κυκλοφορία του τον περασμένο Μάιο.


    Η Samsung προχώρησε, μάλιστα, και σε μία σχετική “ανάλυση”, σημειώνοντας ότι η συσκευή έχει πουλήσει 6 εκατομμύρια κομμάτια στην Ευρώπη, 4,5 εκατομμύρια στην Ασία, 4 εκατομμύρια στη Βόρεια Αμερική και 2,5 μόνο στη “μαμά” Κορέα.

    Αν και είναι προφανές ότι ο αριθμός των πωλήσεων “ενισχύεται” και από κάποιες προπαραγγελίες, τα νούμερα είναι άκρως ικανοποιητικά για τους Κορεάτες, που μπορούν να υπερηφανεύονται ότι η “ταχύτητα” των πωλήσεων του S III είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτή του S II και έξι φορές μεγαλύτερη από αυτή του πρώτου Galaxy S, ενώ η νέα συσκευή έχει ξεπεράσει τις πωλήσεις των δύο προηγούμενων (το Galaxy S έχει πουλήσει 24 εκατομμύρια συσκευές και το Galaxy S II 28 εκατομμύρια).

    Όπως και να έχει, πάντως, η οικογένεια Galaxy έχει ήδη γράψει τη δική της ιστορία και συνεχίζει ακάθεκτη. Πλέον, ακόμη και με… κάμερα!

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles