20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy Tab 3, 7” Wi-Fi αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος

    Η Samsung συνεχίζει δυναμικά το φθινόπωρο με νέες δυνατές κυκλοφορίες. Το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Tab 3,  7” Wi-Fi, κατέφθασε αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος στην πολύ χαμηλή τιμή των €199.

    tab3

    Εδώ και λίγες ημέρες, αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος, όλοι οι καταναλωτές μπορούν να δουν, να αγγίξουν, να δοκιμάσουν και να αποκτήσουν το Samsung Galaxy Tab 3 το νέο hot Wi-Fi μοντέλο 7 ιντσών που ήρθε για να εντυπωσιάσει με την κομψότητα και τα δυνατά τεχνικά του χαρακτηριστικά.

    Το νέο Samsung Galaxy Tab 3,  7” Wi-Fi ζυγίζει μόλις 314 γραμμάρια και έχει πλάτος μόνο 7,4 χιλιοστά, ενώ προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση με τη βοήθεια του πανίσχυρου διπύρηνου επεξεργαστή του στα 1,2Ghz.

    Οι καταναλωτές μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του νέου μοντέλου και μαζί την μοναδική εξυπηρέτηση των καταστημάτων Κωτσόβολος και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kotsovolos.gr με μια πλήρη σειρά αξεσουάρ και περιφερειακών για το δημοφιλές tablet.

    Το Samsung Galaxy Tab 3,  7” Wi-Fi θα συνεχίσει να διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος έως και το τέλος του 2013.

    LOGO_Kotsovolos

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles