13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Tο Samsung Smart Keyboard Trio 500 διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο!

    Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε τη διάθεση του Samsung Smart Keyboard Trio 500, του πρακτικού και εύχρηστου φορητού πληκτρολογίου που επιτρέπει στους χρήστες να ενισχύσουν την αποδοτικότητά τους, οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

    Λεπτό και ελαφρύ, το Samsung Smart Keyboard Trio 500 μπορεί να συνδεθεί εύκολα και με ασφάλεια με ως και τρεις συσκευές. Tο μόνο που απαιτείται είναι η ενεργοποίησή του, η έναρξη της λειτουργίας Bluetooth και η πληκτρολόγηση του εξαψήφιου κωδικού που εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη της συσκευής.

    Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να μεταβαίνει γρήγορα ανάμεσα στις συνδεδεμένες συσκευές, ολοκληρώνοντας έτσι πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα, όπως η πληκτρολόγηση σημειώσεων στο laptop και η απάντηση μηνυμάτων μέσω smartphone.

    Με δυνατότητα καθορισμού τριών αγαπημένων εφαρμογών και αντιστοίχισής τους με τα τρία ειδικά πλήκτρα συντομεύσεων[1] που βρίσκονται ενσωματωμένα στο πληκτρολόγιο, το Samsung Smart Keyboard Trio 500 εξασφαλίζει εξατομικευμένη εμπειρία, καθώς ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει σε ποια από τις τρεις συνδεδεμένες συσκευές προτιμά να απολαμβάνει την κάθε εφαρμογή (π.χ. social media στο smartphone, βίντεο στο tablet κ.ά.).

     Το Smart Keyboard Trio 500 είναι συμβατό με λειτουργία DeX[2], αναβαθμίζοντας, έτσι, την κάθε Galaxy συσκευή, ώστε να προσφέρει εμπειρία υπολογιστή, κατευθείαν από το smartphone ή το tablet, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού[3].

    Το Samsung Smart Keyboard Trio 500 διαθέτει πλήκτρα που είναι όμοια σε μέγεθος με αυτά ενός κανονικού πληκτρολογίου. Κυκλοφορεί σε λευκό και μαύρο χρώμα, προσφέροντας ενισχυμένη αποδοτικότητα και ευκολία, ακόμα και εν κινήσει.

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα:

    https://www.samsung.com/gr/mobile-accessories/smart-keyboard-trio-500-black-ej-b3400ubegeu/

    *****

    [1] Η λειτουργία Hot Key είναι διαθέσιμη σε Samsung Galaxy smartphones και tablets με λογισμικό One UI 3.1 που ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Μάρτιου του 2021 ή αργότερα.

    [2] Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή. Το Samsung DeX υποστηρίζεται από επιλεγμένες συσκευές Galaxy smartphones και tablets.

    [3] Η λειτουργία Hot Key είναι διαθέσιμη σε Samsung Galaxy smartphones και tablets με λογισμικό One UI 3.1 που ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Μάρτιου του 2021 ή αργότερα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles