11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To σενάριο για το sequel του Predator είναι έτοιμο

    Την περασμένη χρονιά είχε ξεκινήσει ένας μικρός χαμός σχετικά με την επιστροφή του Predator, το φοβερό και τρομέρο action φιλμ του 1987. Τότε οι φήμες επιβεβαιώθηκαν από πλευράς σκηνοθέτη Shane Black (Iron Man 3, Lethal Weapon) λέγοντας πως το θέμα είχε όντως προγραμματιστεί από την 20th Century Fox.

    predator

    Τώρα έχουμε και νεότερα. Σύμφωνα με το Collider ο John Davis, παραγωγός του original φιλμ (η πρώτη δουλειά που είχε κάνει ποτέ), αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως ο Black δουλεύει πυρετωδώς επάνω στο project παρά το βαρύ του πρόγραμμα. Ο καλός του φίλους Fred Dekker έχει ήδη γράψει το σενάριο, ένα δίδυμο που συνεργάζεται πολύ καλά από την εποχή του Monster Squad, με τον Davis να δηλώνει πως έχουν ετοιμάσει ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον φιλμ που θα αναβιώσει το franchise με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. “Και μόνο πως είναι ο τύπος που έγραψε το Iron Man 3 φτάνει” θα πει ο Davis.
    Το φιλμ του 1987 είχε σκηνοθετήσει ο John McTiernan και πρωταγωνιστούσε ο Arnold Schwarzenegger. Είχε ακολουθήσει το sequel του 1990, Predator 2, και στη συνέχεια τα crossover Alien vs. Predator και AvP: Requiem. Δυστυχώς όμως κανένα από αυτά, ούτε το reboot του 2010, Predators είχαν τιμήσει το πρώτο φιλμ, κάτι που θέλει πάρα πολύ να πετύχει αυτή τη φορά η Fox.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles