18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To sequel του Legend of Zelda: Breath of the Wild έρχεται το 2022! (Ε3 2021 trailer)

    Οι Nintendo fans περίμεναν πως και πως το Ε3 2021 Nintendo Direct, το οποίο αν μη τι άλλο αποζημίωσε πλήρως ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers. Φυσικά, όλοι περίμεναν κάποια ανακοίνωση σχετικά με το υπό ανάπτυξη Legend of Zelda: Breath of the Wild, το οποίο κακά τα ψέματα είναι αυτή τη στιγμή το Switch game, το οποίο περιμένουν όλοι. Έτσι λοιπόν ύστερα από την ανακοίνωση του παιχνιδιού πίσω στο 2019, δεν γνωρίζαμε περισσότερα και ύστερα από το E3 2021 Direct πλέον γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022!

    Παρατηρώντας το σχετικό trailer διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μπόλικη ομοιότητα με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, οπότε εάν περιμένατε κάποια αλλαγή που να μας παρέπεμπε στο φημολογούμενο Switch Pro, δεν πρόκειται να το βρείτε εδώ. Βέβαια πολλές φορές ένα νέο Zelda game συνήθως πάει πακέτο και με μια νέα κονσόλα, οπότε δεν θα πρέπει να αποκλείουμε τίποτα κυρίως εάν αναλογιστούμε ότι θα κυκλοφορήσει στο 2022 (χρονικό διάστημα που τοποθετούν το release του Switch Pro οι περισσότεροι leakers). Όμως ας μην χρονοτριβούμε πατήστε το play στο video που ακολουθεί και ονειρευτείτε ξανά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles