21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Shrek 5 έρχεται το 2019 δίνοντας μια νότα ανανέωσης στο franchise, σύμφωνα με το σεναριογράφο!

    Όπως ήδη γνωρίζετε, το Shrek 5 προετοιμάζεται πυρετωδώς και ο σεναριογράφος του αναφέρει ότι πρόκειται για μια ταινία η οποία θα ανανεώσει ριζικά το franchise. Ο Michael McCullers παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην ιστοσελίδα «The Hollywood Reporter» για τη νέα του ταινία κινούμενων σχεδίων, Boss Baby, ενώ παράλληλα δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με την επερχόμενη ταινία Shrek.

    Καταγραφή

    Ο McCullers τονίζει πως, όταν καταπιάστηκαν με τη συγκεκριμένη ταινία, η οποία θα είναι η πρώτη της Universal, ήθελαν να αλλάξουν κάπως τα πράγματα. Το studio στο οποίο έγιναν πραγματικότητα οι ταινίες Shrek, η DreamWorks, εξαγοράστηκε από την Universal τον περασμένο Απρίλιο σε μια συμφωνία η οποία διαμορφώθηκε στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Η ομάδα του Shrek είδε, πίσω από αυτό το γεγονός της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, μια ευκαιρία να δημιουργήσουν ξανά το σύμπαν του Shrek.

    Η προετοιμασία της νέας ταινίας είχε επιβεβαιωθεί από την DreamWorks τον περασμένο Ιούλιο. Η τελευταία ταινία, «Shrek Forever After», έκανε το ντεμπούτο της το 2010. Σε αυτό το σημείο είναι αβέβαιο, αν οι Mike Myers, Cameron Diaz και Eddie Murphy επιστρέψουν, πάντως αποτελούσαν μέρος της τέταρτης. Υπενθυμίζουμε ότι το Shrek 5 έρχεται το 2019.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles